Last news in Fakti

28 Януари, 2024 16:01 3 305 107

Фасадна демокрация

  • румен радев-
  • клетва-
  • конституционни съдии

Напълно правилно беше решението на президента Радев да не присъства на клетвата на новите конституционни съдии. Ако беше отишъл на тази церемония, това щеше да означава, че се солидаризира с действията на управляващата коалиция

Фасадна демокрация - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Напълно правилно беше решението на президента Радев да не присъства на клетвата на новите конституционни съдии. Ако беше отишъл на тази церемония, това щеше да означава, че се солидаризира с действията на управляващата коалиция, която все по-очевадно замества истинската демокрация с фасадна. Да, на пръв поглед изглежда, че всичко е както си трябва – сроковете са спазени, процедурите също. Само че най-важното нещо е загърбено. Духът на закона го няма. А без дух законът се превръща в празна обвивка, с която можеш да загърнеш и най-неморалното съдържание. Хайде сега да си припомним как бяха назначени, защото това е правилната дума, двамата нови конституционни съдии. Без никакви сериозни дебати, без да се чуят различните мнения по предложените кандидатури. Шефовете на партии в коалицията просто са се разбрали: на теб – това, на мен –онова.

Можете да бъде сигурни, че оттук-насетне точно на този принцип ще стават назначенията във всички важни регулаторни органи. Управляващите няма да напуснат властта, докато не уредят цялата си клиентела на ключовите държавни позиции. Или както много точно се изрази бившият генерал и бъдещ председател на Народното събрание депутатът от ПП-ДБ Атанас Атанасов – за всички ще има място под слънцето. Явно в представата на подобни хора демокрацията е точно това – да уредим всичките си приближени на подходящи места. Разбира се, това не се прави просто от симпатия. Основно се прави, за да могат днешните управляващи да разчитат на назначените от тях хора и в бъдеще време, т.е. във времето, когато вече няма да са управляващи.

Ето това означава фасадна демокрация. Уж спазваш всички закони, включително и желанията на избирателите, но всъщност работиш само за себе си и за приближените от твоя политико-икономически кръг. И после някакви хора, от онези, които ходят по всички телевизори и имат обяснения за всичко, се кахърят, понеже избирателите не гласували. Ами как ще гласуват, когато знаят, че щом влязат във властта, избраниците им ще почнат да правят точно обратното на онова, което са обещавали. Тези, които доскоро наричаха Десислава Атанасова "калинка", днес я направиха конституционен съдия. Тези, които щяха за разграждат модела "Борисов" и да освобождават съдебната система от "хватката на Пеевски", днес са първи другари и с Борисов, и с Пеевски. И, разбира се, всеки път, когато ги попиташ защо са толкова непостоянни, меко казано, в позициите си, те ти отговарят с любимото си оправдание: Ааааа, няма как, ако не направим това, Путин ще ни завладее.

Не знам дали можем да се утешаваме с факта, че точно същото политическо лицемерие и точно същите глуповати оправдания биват проявявани и от редица други политици в много други държави. И е съвсем в реда на нещата хората да негодуват срещу тази безпринципност, да излизат на протести срещу своите управляващи. Фермери и железничари в различни европейски страни протестират както заради влошаващия се стандарт на живот, така и заради категоричния отказ на властта изобщо да разбере причините за техния гняв. Ето това е най-важният въпрос. Управляващите – било в рамките на една отделна държава, било в наднационалния институции, като ЕС – тотално са се откъснали от тревогите на обикновените хора. Политическите елити живеят в своя измислен Давоски свят и нямат никакво желание за разберат какви са истинските грижи на хората. А управляващите у нас, изглежда, се вълнуват единствено от това как да се сдобият с личен асансьор или как да си доберат до триминутна среща с Байдън.

Няма никаква изненада във факта, че същите тези политици, веднъж добрали се до властта, почват да се страхуват от същите тези механизми на демокрацията, благодарение на които управляват. Вижте как разсъждават в момента за изборите. Ауууу, притесняват се те, ама да не се окаже, че някакви "неправилни" партии и политици могат да бъдат избрани на европейските избори или на изборите в САЩ или където и да било другаде. Изобщо управляващите обичат демокрацията само ако могат да се възползват от нея. И я намразват в момента, в който почне да застрашава властта им.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 134 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аахахахааа..

    57 115 Отговор
    Ееееех Волгин, Волгиииин....ама друго си е демокрацията да е по сталински нали.Кви са тия фасадни демокрации? Да минаваме направо на сталинска демокрация.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 УРА,,УРА

    55 122 Отговор
    Този само като му видя угодническата физиономия и изобщо не чета статията.

    Коментиран от #12

  • 6 ПОЗДРАВЛЕНИЯ

    144 53 Отговор
    ЕДИНСТВЕНИЯ ЖУРНАЛИСТ КОЙТО МОЖЕ ДА ГОВОРИ ИСТИНАТА .................!

    Коментиран от #65

  • 7 ха ха

    46 17 Отговор
    Нормално. У нас мафията е по-управляема от руската агентура и затова е във властта. Нещо като данък пета колона. Няма как кадри на петата колона да бъдат поставяне на отговорни постове. Затова и необходимият компромис със старите муцуни. За съжаление битката с Давос в България ще се състои след десетина години. В Щатите и Европа тя е в ход от няяколко години.
  • 8 !!!?

    45 100 Отговор
    Волгин е задният двор на "фасадната демокрация"... или по точно - фасадата на кремълската пропаганда на терен !!!?

    Коментиран от #98

  • 9 Татко Барва

    124 37 Отговор
    Както винаги, в десетката. Чест и почитания, господин Волгин

    Коментиран от #96

  • 10 ХАХАХА

    107 21 Отговор
    Журналиста казал истината за 2 мата конституционални съдии! Какво да се коментира повече!
  • 11 !!!?

    27 17 Отговор
    Само Фасада !!!?

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ироничен

    28 23 Отговор
    Добре поне че в Русия ги нямате тия проблеми..

    Коментиран от #82

  • 14 Те тоя направи от БНР

    34 66 Отговор
    радио " Гаварит Масква".
  • 15 Хъхъ

    30 64 Отговор
    Фасадни патриоти са всички русофили и путинофили !

    Коментиран от #64

  • 16 Интересни хора копейки

    19 52 Отговор
    Тоз като му изнася ще ни дава на Путин да ни освобождава от лошите джендъри
    като му текне пита къде ни е демокрацията..е питам вас руските хора по какъв начин ви вълнува западната либерална демокрация при условие че тоя политически модел е безусловно и окончателно отхвърлен в източните предели..хората ви помагат да се аклиматизирате така да се каже също като потапянето в ледена вода
  • 17 Ака ми се...

    19 44 Отговор
    На нещо плешиво!
  • 18 ПРАВО КУМЕ В ОЧИ

    77 19 Отговор
    По-точно едва ли би могло да се опише днешното състояние на тази ПСЕВДО ДЕМОКРАЦИЯ. Че то при ДИКТАТУРАТА НА НАРОДА имаше повече права на хората и наистина имаше къде да се оплаче гражданина от дерибейството на някой чиновник. Днешните управници сме ги били избирали.... Хайде по-сериозно. Че Кирето сам се хвалеше как имали 7% , а другото било от...въздуха. После тези махленски демократи с умиление приписват на Сталин думите, че е важно КОЙ брои бюлетините... Май това си е тяхна измишльотина както всички лъжи

    Коментиран от #66

  • 19 Крайно

    28 52 Отговор

    До коментар #12 от "пффф":

    Време е Волгин да си купи Масквич
  • 20 Долу Борисов, Пеевски и простоКиро

    75 23 Отговор
    Гениално казано от Петър Волгин! Адмирации!
  • 21 ЕХ, ВОЛГИН, ВОЛГИН

    61 10 Отговор
    добре, че не живееш в УКРАЙНА, че вече нямаше да си жив. То както са ни засилили от ПОСОЛСТВОТО и ние вървим към фашистка диктатура. Засега сме само КРИМИНАЛНА.
  • 22 срам

    68 10 Отговор
    То вече не е и фасадна! То е диктатура на престъпен ПАРТИЕН елит! Пеевски и Боко, вместо да са в затвора, определят дневния ред в държавата! Единият, санкциониран по закона "Магнитски" за корупция, другият - повече от 12 години управлявал чрез корупция! А Евролибералите от ПП-ДБ и другата паплач им помагат да "изперат" имиджа си!
  • 23 ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ

    47 7 Отговор
    означава край на държавата. БЪЛГАРИЯ 500 г не е имала държава, но пак е оцеляла. Ще оцелееем, но след това ВЪЗМЕЗДИЕТО ще е страшно за тези национални предатели
  • 24 най-интересното

    44 7 Отговор
    е, че умните и красиви жълто паветни избиратели мазохистично харесват това поведение, имам чувството, че получават оргазъм от всяка следваща простотия!
  • 25 Браво

    35 15 Отговор
    Точно и ясно, светъл лъч в тунела
  • 26 Волгин човека с руско име

    27 42 Отговор
    Малко ти остана!! Смяната в СЕМ е скоро и си безработен. Кандидатствай за комсомолская правда.. Ама май не щеш в ръсия
  • 27 Слушател

    23 48 Отговор
    Нетърпимо за всеки мислещ човек е нахалството на Петър Волгин да пробутва рашистки в национален ефир тези под маската на радиожурналист, а напоследък и под дегизировката на обикновен гражданин, даващ интервюта за руски медии. Радевите моми Момчилова и Наплатанова му правят завет в БНР, но скоро ще го отвее вятърът на промяната, заедно с колегата му Кошлуков.

    Коментиран от #31, #44

  • 28 Бананокрация

    42 5 Отговор
    "Изобщо управляващите обичат демокрацията само ако могат да се възползват от нея. И я намразват в момента, в който почне да застрашава властта им." Абсолютно вярно!
  • 29 Наложи каската

    14 29 Отговор
    Руските хора и местните им ятаци ги интересува бг демокрацията дотолкова доколкото имат отворени възможности да всяват хаос и нищо да не им се случва..определено развоя на събитията не е добър за тях и е нормално да са притеснени
  • 30 !!!?

    17 24 Отговор
    Гьобелс и неговото наследство...!!!?

  • 31 Васко

    24 41 Отговор

    До коментар #27 от "Слушател":

    Той не е виновен Човека си върши работата за която са т го наели и платили.. Виновни са тези които дават трибуна на очевидни доказани манипулатори и дезинформатори като този ръб.
    Това вече няма нищо общо с твърдението за..Широк спектър на гледни точки

    Коментиран от #67

  • 32 Търновец

    26 6 Отговор
    Фасадната демокрация почва от Израел - няма конституция и конституционен съд а решенията на неизраелски съдилища не се признават, и ООН също, и някои съседи не се признават
  • 33 Мисълта

    23 34 Отговор
    Щом волгин го казва, значи вярно е обратното.
  • 34 Човек

    24 36 Отговор
    Фасадна демокрация беше това, с което руските агенти замениха комунизма, за да излъжат народа, че вече е свободен от руското робство. Е, всичко се оказа измама, но с времето нещата малко по малко се подобряват. Колкото по-далеч от Русия, толкова по-истинска демокрацията, а народът по-богат и свободен. Сега като скъсахме окончателно с нея вече ще влезем в правия път.

    Коментиран от #38, #56, #57

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 до плачещите

    26 6 Отговор
    що на волгин му дават да говори, да си припомнят думите на волтер /ако изобщо знаят кой е той/ за това какво е демокрация!
  • 37 Бамбука

    9 14 Отговор
    Един мишок, хвали друг. Толкова си могат. И двамата мислят само за себе си, България я няма в техния егоизъм.
  • 38 и кой е правия път?!?

    36 3 Отговор

    До коментар #34 от "Човек":

    Санкциониран по магнитски за корупция да ме управлява и да обвинява други в корупция?!?

    Коментиран от #55, #71

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 волгин ти

    16 33 Отговор
    какъв се падаш на президента ГЛАВЕН ибрикчия МАЙ
  • 42 няма такъв кат него

    14 25 Отговор
    Човекът патриот със звучната българска фамилия Волгин .Ха ,на бас ,че е за Русия и свободата на словото
    поддържана от жена МУ и от още една негова жена в БНР.
  • 43 Гаварит Масква

    15 13 Отговор
    Лошото е, че и вие не предлагате нищо различно. Президента също работи за себе си. Неговите хора също работят за пари и облаги. Т.е. присмял се хърбел на щърбел. Докато народа не вземе нещата в свои ръце всичко ще е едно също, само правено от различни хора.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 БеГемот

    14 0 Отговор
    Ба демокрация ...всичките тия са малки наполеончета с императорски жезъл....
  • 46 Фори

    18 26 Отговор
    Волгин да се преименува на Ленин и да отиде да чака залпа на Аврора!
  • 47 Бау Бау

    5 13 Отговор
    Кой го бръ........ за сл....... президенту. Да си гледа кеша.
  • 48 Хасковски каунь

    17 0 Отговор
    Ей сега ще тракни ШИШИ от Мюфтийството

    Коментиран от #49

  • 49 Хасковски каунь

    15 3 Отговор

    До коментар #48 от "Хасковски каунь":

    Ще гракнат и тия от КОЗЯКлийската хартия
  • 50 Клети и жалки ватници

    12 15 Отговор
    Добре, че е волгата да ни осведомява за мнението на кондукторката от посоль
  • 51 Куку Рус

    13 8 Отговор
    точен както винаги, в болното място на кузеците натиска
  • 52 Слушател

    11 14 Отговор

    До коментар #44 от "Шматка":

    Викаш, всеки сам си преценя. Основен принцип на демокрацията е да се носи отговорност за изреченото, а Волгин не носи никаква отговорност за купищата недоказани и неаргументирани внушения които бълва по радиото в полза на Кремъл.
  • 53 Име

    15 3 Отговор
    Белазелков е доказано мафиот - но това е само един вид - по слухове.

    Обаче е потвърдено - че е човек на мафията - рекетьорите - тоест - това стана.

    Мафията ни превзе - Патриарх Евтимий и без това беше неприятна статуя - сега да я махнат и нея.

    Имам лошото чувство - че хората ги будалкат, с една приспивна мелодия - това е доста неприятно.

    Защо така - ами - ето защо - мафията има нужда от постоянен приток на пари.

    Мафията не познава думата труд, това е забранено като дейност, имат труд - но е друг тип, да - наистина се изморяват и те.

    Става дума за бързите кредити, банките и ЧСИ - специфични материи - които Белазелков е специалист - да произведе такава мъгла и мисловна каша, че - да дължим вечно парите си на кредиторите.
  • 54 ПаСъмАс

    12 13 Отговор
    Днес на Шипка лъже-патриоти
    слагат кръст на Левски и на Ботев.
    Там се сбират видни русофили
    Къс Копейкин, Волгин, Радев, Нинова и Свилен….
    Жертвaта на нашите деди отричат
    На Русия страстно във любов се вричат.
    Подвига на наш’те смели Опълченци
    те приписват на ислямските Чеченци!
    Неотдавна тези комунисти
    Тез безБожни антихристи.
    Ни натрапиха Национална дата
    на шумкарите преврата.
    Те забравиха за подвига на Шипка
    И Онази люта Опълченска Битка.
    Славихме ний армия Съветска.
    Паметници вдигахме за наша сметка.
    Днес отново тези фарисеи
    изпълзяха смело, само както те умеят.
    Трети Март отново вкарват в употреба.
    Сякаш туй е стока Ширпотреба.
    Лаят като пес на късичка каишка.
    Лидерът им, казват имал Къса пишка!
    Съединение и Независимост не славят
    Страдат те от Къса Памет!
    Всяка дата и събитие обвило
    Тоз Народ със гордост и със Сила!
    Щом не включва руския помешчик
    То за тях не струва Левче!

    Коментиран от #81, #88

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Търновец

    10 8 Отговор

    До коментар #34 от "Човек":

    Ако не беше фасадната демокрация Руската мафия нямаше да мъкне милиарди от България - и Нефтохима е Бургас и златото в Родопите и обществените поръчки за Дерипаска и панаира в Пловдив и други. Че тук е Търново Американци не съм виждал години с идват все повече Рускоязични и живеят на наш гръб
  • 57 инфо

    10 0 Отговор

    До коментар #34 от "Човек":

    "Човек", каква ти е близостта с руската държава, че Русия да ти е виновна за собствената ти нищета и посредственото държавно управление.

    Коментиран от #63

  • 58 Разбирач

    18 12 Отговор
    Фасаден "журналист". Слагай съветската тенисга и марш в "демократична" Русия дето инакомислещите падат от балконите.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 само не разбрах

    14 7 Отговор
    що и тука ви се привижда русия, като волгин говори за нещо съвсем разпично?!? Или едно си баба знае, едно си бае?!? Щото ако става въпрос за русия и путин, при нървата заплаха точно вие ще се изнесете зад граница с 200

    Коментиран от #61, #80

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 дедо

    3 3 Отговор
    Браво,Ганев, за тази статия! Само така!
  • 63 Абе верно

    5 13 Отговор

    До коментар #57 от "инфо":

    Нищета ? В нищета тънете безработни и необразовани Цял ден държите телефона в ръка и плюете за това държавата правителството ЕС и америка Защото така ви проми мозъците пропагандата Точно на такива като волгин копейкин радев и подобните им А иначе Стандарт и на живот на български КВАЛИФИЦИРАН РАБОТНИК и ПЕНСИОНЕР е двойно по голям от руския ..И то за сега ...След 5 години ще е тройно по висок..Толкова за нищетата..

    Коментиран от #68

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 БББ

    7 10 Отговор

    До коментар #6 от "ПОЗДРАВЛЕНИЯ":

    Да защото защото плямпа каквото си иска и каквото му каже Мутрафонова,ако няма демокрация отдавна да му се е случило случка като на колегите му от Русия с различно мнение.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Пррррц 🚾🇺🇦🇺🇲

    7 2 Отговор

    До коментар #31 от "Васко":

    По голем ръб от теб нема козяшки глашатай
  • 68 я пак за стандарта на живот

    8 0 Отговор

    До коментар #63 от "Абе верно":

    От 2 милиона пенсионери близо половината са с минимална пенсия, за работещите би ли си потърсил сам инфото, колко са на минимална заплата, щото числото хич не е лицеприятно! Та какво викаш, стандарта бил висок, а би ли казал как е ппс тука и там?!?

    Коментиран от #76

  • 69 как е, каке,

    5 0 Отговор
    гушкате ли прасчо, да не му падне прах на сланинките?!?
  • 70 Мъдрият

    9 5 Отговор
    Браво Волгин!

    Ето това за мен е истински журналист! - Разумно и логично разсъждаващ!

    За съжаление такива хора останаха единици!
  • 71 Тебе

    0 1 Отговор

    До коментар #38 от "и кой е правия път?!?":

    Може само от карлуково да те направляват и управляват
  • 72 Когнитивен Дисонанс

    9 6 Отговор
    Сядам с пуканките да гледам как правоверните евроатлантици изпадат в бяс и почват да квичат с пяна на уста.
    А Волгин просто казва истината. Но всички умни и красиви крещят в истерия, че пак Путин ги напада изодзад, както най-обичат...
  • 73 Убеден

    4 5 Отговор
    Съм,че авторчето на мнението не е излязло от детеродния орган на майка му,а от съседното отверстие.
  • 74 Българин

    5 10 Отговор
    Всъщност няма никаква разлика между БНР и факти при провеждането на руската хибридна война срещу България. И двете медии са в челният отряд на атаките срещу България. Дори факти е много по лицемерна и пуска руската пропаганда под блоговидният предлог "различно мнение". Едва ли в цялата редакция няма кадър, който да не притежава елементарен журналистически професионализъм и да не прави разлика между руска пропаганда е различно мнение.

    Коментиран от #77

  • 75 Истината

    4 8 Отговор
    Всъщност няма никаква разлика между БНР и факти при провеждането на руската хибридна война срещу България. И двете медии са в челният отряд на атаките срещу България. Дори факти е много по лицемерна и пуска руската пропаганда под блоговидният предлог "различно мнение". Едва ли в цялата редакция няма кадър, който да не притежава елементарен журналистически професионализъм и да не прави разлика между руска пропаганда е различно мнение
  • 76 На не можещите

    0 5 Отговор

    До коментар #68 от "я пак за стандарта на живот":

    Не може да им се вдигне стандарта ,те немогат нищо качествено да направят ,за това и толкова им се плаща
  • 77 ФаХти

    6 6 Отговор

    До коментар #74 от "Българин":

    Пуска удобни статии за нашите руски предатели
  • 78 Волгинов ,

    9 5 Отговор
    Айде "солидирайте" се с Израждане , фанете се за ръчички и у россия ...
  • 79 А този

    7 7 Отговор
    Защо не е в затвора за национално предателство
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 РеалностТа на ПаСъмАс

    4 5 Отговор

    До коментар #54 от "ПаСъмАс":

    Днес на Шипка лъже-патриоти
    слагат кръст на Левски и на Ботев.
    Там се сбират видни сащофили
    Къс Гном, Ристьо, Кирца,Шиши-мили….
    Жертвaта на нашите деди отричат
    На сащ страстно във любов се вричат.
    Подвига на наш’те смели Опълченци
    те затъмняват като с кепенци!
    Неотдавна тези атлантици
    Тез безБожни антихристи.
    Ни заличават Национална дата
    на седесарите преврата.
    Те забравиха за подвига на Шипка
    И Онази люта Опълченска Битка.
    Славят те армията на терориста
    Страната бомбардирала през 40-та.
    Днес отново тези фарисеи
    изпълзяха смело, само както те умеят.
    Трети Март отново вкарват в употреба.
    Сякаш туй е стока Ширпотреба.
    Лаят като пес на късичка каишка.
    Лидерът им, казват имал Къса пишка!
    Освобождението те не славят
    Страдат те от Къса Памет!
    Всяка дата и събитие обвило
    Тоз Народ със гордост и със Сила!
    Щом не включва атлантиче
    То за тях не струва Левче!
  • 82 Адолф

    4 3 Отговор

    До коментар #13 от "Ироничен":

    Там други проблеми си имат - яйца нямат,за бензин се редят на опашки,топло няма,мобилизират те и те връщат в чували/ако въобще те върнат/ и т.н. и т.н. Обаче важното е че "демокрацията" им не е фасадна!!!
  • 83 Хааа

    2 1 Отговор
    Тва е демокрацията, той от радев, жена му от герп

    Коментиран от #84

  • 84 Хеее

    0 0 Отговор

    До коментар #83 от "Хааа":

    Знаеш ли коя е жена му?

    Коментиран от #85

  • 85 миии...

    2 3 Отговор

    До коментар #84 от "Хеее":

    На Волгин жената мисля че беше Нева.

    Коментиран от #91

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 С Коч

    0 3 Отговор
    Браво!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Опревергайте ме че;

    3 2 Отговор
    Петър Петров Георгиев се е преименувал на Волгин за по руско звучене. На тъй нареклия се волгин баща му е руснак. Гешев качи на трупчета разследване срещу шейтан фатмака след питане до КС.
  • 91 Ееее

    4 1 Отговор

    До коментар #85 от "миии...":

    Не са женени но имат общо дете и работят заедно, разпространяват руска пропаганда с наши пари по БНР.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Никола

    10 4 Отговор
    Съгласен съм с Волгин. Само той остана обективен от всички журналисти в национален ефир.
  • 95 Браво Волгин

    10 3 Отговор
    Абсолютно вярно, до последната думичка е всичко казано от теб, за жалост!
  • 96 пффф

    3 5 Отговор

    До коментар #9 от "Татко Барва":

    Къв Волгин ве? Фамилията ми е ГЕОРГИЕВ, на продажното рубладжийско слугинче, срамуваща се от име, род и държава
  • 97 Търновец

    2 1 Отговор
    Г-н Волгин може да посети CNN world да види как Израелците убиват майка хванала дъщеря си за ръка и дъщерята носеше бяло знаме. Убийци.
  • 98 кнаус 485

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "!!!?":

    Петър Петров Георгиев, по-известен като Петър Волгин е български журналист и радиоводещ. Уикипедия
    Роден: 28 септември 1969 г. (възраст 54 години), София
    Партньор: Даниела Големинова
    Книги: Политически НЕкоректно, Живот в радиото, ОЩЕ
    Деца: Александър Волгин
    Образование: Национална гимназия за древни езици и култури, ОЩЕ
  • 99 6666

    2 2 Отговор
    Тоя комуняга не го ли е срам да се появява вече? Как не осъзнава, че дразни много.
  • 100 6666

    1 3 Отговор
    Тоя комуняга не го ли е срам да се появява вече? Как не осъзнава, че дразни много.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Име

    2 0 Отговор
    СДС направиха една приятна никаква демокрация - просто си спускат от Политбюро някакви си старци или заслужили Цола Драгойчева, само дето не ни махат от Мавзолея - но е въпрос на време.

    Белазелков е анти-юрист - създателят на Гражданският кодекс, юристът Живко Сталев е напълно изчерпателен - няма логика да се правят фокуси - а Белазелков - прави фокуси. Ужасява и публиката с невероятни конструкции на мисълта.

    Нека де е лято - нека сме в НАТО.
  • 103 Ха,ха,ха

    2 1 Отговор

    До коментар #101 от "Моряка":

    шляп, шляп педалите "майко, майко виж как плискам легена, моряк съм"
  • 104 Анджо

    1 2 Отговор
    Тоя защо още го побликувайте, по голмо нищо не съм виждал, тоя който защитава политиката на путин, точно тоя говори за Българската демокрация.
    Имали още толкова тъпи БГ. Човеци да го му четът глупостите на тоя, като всеки път пише едно сащо нещо. Така са научени долните и проклети комунисти.
  • 105 ИНЖ

    1 2 Отговор
    Т.нар "Преход" у нас е дирижиран и проведен от КГБ/ДС. Така че ако Волгин има "некакви забеУежки" - да се обърне към "кукловодите".
  • 106 Дългият

    1 0 Отговор
    Респект и уважение за Волгин. Далече над слугинаж.
  • 107 Бял мечок

    0 1 Отговор
    Какъв го държиш тука,марш веднага в Русия.Те Украинците ще те оправят,и отзат.