13 Септември, 2024 16:00 93 717 90

Проклятието Доган е несравнимо с проклятието Пеевски. Да, Нинова е соц, но по-добре ли е БСП под контрола на Пеевски?

  • ахмед доган-
  • делян пеевски-
  • проклятие-
  • контрол-
  • бсп

Ние се залъгвахме, че съдът е относително независим, че проблемите са в прокуратурата, а то какво - и ВАС и ВКС /казуса Нинова/ и демокрацията в греховете на Доган и Нинова. Докато се си търсехме взаимно кусурите Пеевски овладя и Съда

Проклятието Доган е несравнимо с проклятието Пеевски. Да, Нинова е соц, но по-добре ли е БСП под контрола на Пеевски? - 1
Колаж: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Някои продължават да гледат сеир в битката между Доган и Пеевски, свалянето на Нинова, а близкият хоризонт е- контролирани от Пеевски ГЕРБ, ДПС, ИТН и БСП, които да формират кабинет под негов контрол. Ситуацията е ала КТБ - радват се, че Пеевски се саморазправя с Цв. Василев, а той погреба цяла банка? Ситуацията е малко като в Германия при Хинденбург след 1931 година, когато напористият Хитлер превзема властта и различните му противници си гледат взаимно сеира и така дават властта без бой на бруталния Хитлер. Пеевски днес, пред очите на всички, превзема нагло цялата власт и стерилните ни демократи търсят оправдание за бездействието си /сеира/ спрямо грубите посегателствата срещу правото и законността. Това, което става във ВАС е гротеска и без прецедент - толкова арогантно до сега никога не са действали. Ние се залъгвахме, че съдът е относително независим, че проблемите са в прокуратурата, а то какво - и ВАС и ВКС /казуса Нинова/ и демокрацията в греховете на Доган и Нинова. Докато се си търсехме взаимно кусурите Пеевски овладя и Съда.
Най-лошото овладява и протестната енергия през фалшивите си двойници и днес няма кой да излезе и на улицата. ППДБ загърбиха Улицата и не смеят да свикат протест, камо ли да идентифицират бруталните действия на Пеевски като достойни за протест и в Парламент и на улицата.
И вчера зададох на хора от ППДБ прост въпрос - същият този ВАС прегази ли Андрей Гюров по заръка на Пеевски - прегази го, по начина, по който прегази и Доган, а ВКС прегази Нинова?
Утре набралият сили български "Хитлер" - ще прегази всеки изпречил се по пътя му към властта, и както в Германия много са подценявали "феномена" Хитлер, докато не е станал пълновластен цар и никой не е могъл да му се противопостави.
Още един прост въпрос към сеирджиите - ще може ли ППДБ - като последна линия на защита на демокрацията /други няма - ГЕРБ са в миманса/, да спре Пеевски след изборите, когато овладее и ГЕРБ, и БСП - дори Възраждане по подават топки за отиграване с нарочни действия, на фона на които Пеевски да блесне като атлантик и западник. Докато контролирания от него ПИК хвали руската армия и Путин, Пеевски се прави на атлантик.

Събудете се, господа! Да, Иван Костов каза преди двадесет и пет години, че Доган е проклятие, но това беше в контекст, Проклятието Доган е несравнимо с проклятието Пеевски. И тук става дума за порядък, не за малки разлики. Да, Нинова е соц, но по-добре ли е БСП под контрола на Пеевски?
Още ли си мислите, че на тези избори ще си говорим за програми, за стратегии, докато българската демокрация е прегазена от един самозабравил се политически дерибей.

Коментарът на автора е публикуван на неговата Фейсбук страница


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 481 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    186 46 Отговор
    Агентът на Козяк Пеевски има задача да унищожи русофилските партии които могат да построят Турски поток 2.Разби БСП и ДПС , остана ГЕРБ.

    Коментиран от #11, #45

  • 2 Българина

    248 33 Отговор
    ДПС по принцип си работи 34 години срещу дтржавата България . Наглото е че непрекъснато точеха бюджета и прехвърляха пари към техни фирми и обръчи .Това е една от причините да няма пътища , детски болници , високи доходи и други ....

    Коментиран от #28

  • 3 Аз пак да попитам:

    226 24 Отговор
    Има ли желаещи да гласуват за пълничкия амебоподобен индивид, явно оглавил ДПС-то и неявно контролиращ БСП-то??

    Коментиран от #5, #8, #68

  • 4 Поради каква

    128 28 Отговор
    Пеевски има купени депутати и в ГЕРБ , и в БСП. Поради каква причина Илияв Василев твърди,че Доган е по-голямо проклятие?

    Коментиран от #47

  • 5 Последния Софиянец

    141 7 Отговор

    До коментар #3 от "Аз пак да попитам:":

    Не е важно какво мислят помаците а какво ще каже местният бей.
  • 6 татку и син

    148 9 Отговор
    театро на едни бандити
  • 7 Град Козлодуй

    162 15 Отговор
    ДПС да бъдат Забранени
  • 8 И не само

    208 14 Отговор

    До коментар #3 от "Аз пак да попитам:":

    Забрави и влиянието в ГЕРБ. Как така държавата позволи да бъде превзета от един дерибей? Не мога да си го обясня. Това не бива да продължава. Вече и за невиждащия е видно.
  • 9 Напред- Сокола го вкарай в затвора!

    64 169 Отговор
    Браво на Пеевски!
  • 10 Пеевски унищожава всичко,

    251 17 Отговор
    до което се докосне. За това има безброй примери. И с апатията си явно ще допуснем това зло да унищожи и държавата ни. А едни 60-70% активност на изборите ще осигурят той да не помирише парламент. Но е по-хубаво да гледаме сеир от диваните. Заслужаваме си го.
  • 11 ТтТ

    64 66 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Г-н Василев, вие ми вдъхвате надежда за България! Щом сравнявате Хитлер с Пеевски, чакам да постигнем всичко което направиха германците, след 2-световна!!!
    Естествено имам в предвид западна Германия!
  • 12 Игри на ролята

    96 71 Отговор
    Илияне, единственият, който може да спре Пеевски, е Борисов! Бойко Борисов! И знаеш ли защо? Защото му е началник! Жив и здрав бъди! За друго вече е твърде късно!

    Коментиран от #32

  • 13 Хаха

    123 62 Отговор
    ППДБ ги видяхме. За затвор са.
  • 14 Опа

    100 49 Отговор
    Ало авторчето, партията на пудела и нейния придатък доносническа България вече отекоха в канала.
  • 15 Стършел

    99 35 Отговор
    Двама от най-корумпираните твари се карат за власт, което означава за крадене. И е чудно, как някой може да каже, че единия е по-по-най от другия! Другите, които открито защитават путин са същите и нищо добро не очаква България ако същите останат във властта, дори да изчезнат пеевски и доган.
  • 16 Анти жълтопаветник

    52 165 Отговор
    Аз ако не гласувах за ГЕРБ, щях да гласувам за ДПС на Пеевски.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Практик

    64 4 Отговор
    Вкарайте ги в една стая без прозорец. Накрая ще се разберат.
  • 20 Малиййй

    67 22 Отговор
    И тоя ПЕЗЕВЕНК агент "Сашо" на ДС се изтропа копетентно...
  • 21 Мелина

    133 26 Отговор
    Ако трябва да избирам предпочитам Доган. Поне пипа по-интелигентно и не руши всичко по пътя си. Дано разрешат проблема с глигана по сталински... Тоя от Козяк е решил отново да скара нацията, но пак няма да му се получи...

    Коментиран от #60

  • 22 Будна пчеличка

    103 26 Отговор
    Тука си малко в грешка "приятел" ,до сега Пеевски владееше Бсп чрез Нинова!Седи,седи мирен тука Кури и Шиши са голям тандем тим "Булгартабак"....умориха фабриката!Сега се опитаха да уморят и Бсп,но са неможачи скоро ще ядат и тоягата!Не само срам,защото ги гонят от партиите им,а те са като "кърлежи"....Вън троянските коне Кури и Шиши от Българската политика!!!

    Коментиран от #27, #37

  • 23 Сопола

    96 18 Отговор
    А прасе тиква яде ли?
    Ако Прасето подкара Тиквата с 200, този мач ще бъде по - интересен за публиката...
  • 24 Сопола .

    49 19 Отговор
    Тиквата, Прасето и Домуса са кадри на цру, а Доган, Гоцето от Сирищник, Румен Петков - Запалката, Никола Филчев от плод и зеленчук, килъра с доживотна присъда Пешо сумиста са слуги на кгб / гру.

    Коментиран от #26

  • 25 Сопола

    52 14 Отговор
    С. Паси и покойният Алексей Петров - Трактора са кадри на мосад.
    цру и мосад са като мускулът и мозъка...
  • 26 Путин

    60 22 Отговор

    До коментар #24 от "Сопола .":

    Ами. Пп. Дб. Какви. .са. ве. Теса. Наи. Големия. Боклук. И. Агенти. На. Цру.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Българин

    66 15 Отговор

    До коментар #2 от "Българина":

    Що е то държава и наистина ли си мислиш, че има държава България ? Питам ! И къде беше ти, какво правеше. Какви са и ГЕРБ, СДС, ПП, ДБ, ИТН....
    същите бо.лу.и !
  • 29 граф Монте Кристо

    65 5 Отговор
    Някои продължават да си гледат своя хаир,в мътна вода риба ловят,а дп са го остаили да вършее безпрепятствено в държавните институции.Наистина е опасен за самото съществувание на народа и държавата повече от всички политически злосторници,взети заедно.
  • 30 Турчин

    55 51 Отговор
    Бъдете сигурни, че всички турци са с Делян Пеевски.
    Ахмед Демирев Доган няма влияние сред турците в България.
    Този, вечно алкохолизиран индивид, тръгнал от село Дръндар, варненско, дотолкова се вживя в ролята си на "раздавач на порций", "Султан ", " Сараи" пиеше единствено Блендид Скоч Уиски Чивас Регал.
    Загуби ориентация и контрол. Имаше самочувствие на незаменим, човек със съдбоносно влияние.
    Нещата вече не са така. За сега Русия ( неговата гаранция) не е желана страна.
    Ако съм аз на мястото на Ахмед Доган, бих захвърлил всичко и да се настаня извън България. Разбира се НЕ В ТУРЦИЯ. ТАМ НЕ ГО ИСКАТ ОТ 2013 ГОДИНА.
    Бай, бай Ахмед Демирев Доган!!!

    Коментиран от #65

  • 31 Мишо

    44 80 Отговор
    Аллах го изпрати Пеевски за да вземе милионите на дерибеите откраднати от дпс и бедните гласоподаватели на дпс години наред гласувахме за дпс без да печелим стотинка за да има дпс да ни защитава а те ненаситните дерибей нямат наяждане живее си бай Доган охолно де царе крале не си живеет с какви пари додръжка за милиони пие си уиски за хиляди левове и се прави на филосов но народа се събуди и Аллах изпрати Пеевски да гласуваме за него да им вземе всичко откраднато от народа щом незнаят наяждане
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Един българин

    33 28 Отговор
    Има две проклятия ДПС ,и бсп-бкп и техните проксита,итн, възраждане,и шевиците те са много лош тумор който разяжда българската държавност и докато има кой да ги избира България и българите няма да прокопсат.
  • 36 Данъкоплатец

    53 18 Отговор
    Тумора, който трябва да бъде изрязан, добил скоро и новия си прякор- "мистър Кеш" освен, че е алчен, лоест,мазен и физически неприятен е морално и душевно нечистоплътно същество, достойно единствено за презрение.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Защо ми триеш коментара

    53 8 Отговор
    Някаква "будна пчеличка " пише в коментар невероятни глупости. Аз исках да й кажа, че не е будна пчеличка, а заспал/а буд@ла, щом слага името на Нинова до намагнитения бокLUk. Какви гадни внушения прави, които не отговарят на истината ! Исках да припомня КОЙ го предложи преди години за шеф на ДАНС? Представяте ли си...на ДАНС !? Станишката ...забравихте ли го, с Майчето Маноловата. Те бяха ЗА мистъра, дето разтури КТБ. Сега той властва, изгониха Нинова , която през цялото време работи против ББ и ШиШи и ...започнаха да лаят по студията, появиха се пак Станишев и Манолова. Надянаха го на онзи предател Зафиров , дърпат му конците, мазниците се навъртяха около тях и...Бойко продума за разширени сглобки с участието на предателите от вече разтурената БСП, обединена с предателите и олигарсите, изгонени от Нинова. Какъв съд, какви пет лева тук. Сега ще си бетонират и Сарафчето като го назначат за постоянно и...така ще си живуркат безнаказано, необезпокоявани. Ние - кучета ни яли, знаем всичко, но търпим. А такива като драскача от номер 22, си плетат кошничката , която явно някой ще им я пълни. Как не им се повдига като преглъщат !? Ще ми сравнява Нинова с Д. пеевския!!!

    Коментиран от #53

  • 40 Ванчо

    76 0 Отговор
    Егати държавата не можете да се справите с една свиня ! БРАВО!!!!

    Коментиран от #46, #51

  • 41 Мдаааа дааа

    69 4 Отговор
    Ееебгаси макята ееебгаси намагнитен Шишко и Ментата водачи на партия и най големите борци против корупцията...
    На къде те водят Бългапийо...
  • 42 Дедоти

    64 3 Отговор
    Народецът вместо да усети, че ножът е опрял до кокала, ама не на прасето, гледа поредния турски сериал, като се надява лошите да се избият помежду си. Гледайте още като парализирани безчинствата на Грухчо; България загива, ножът потъва още по-навътре... Вие лапайте пуканки пред телевизорите и се залъгвайте, че ще ни се размине точно на нас. Площадите празни, избирателните секции - и те. Жабчетата са сварени, но ще го разберат чак когато Шиши ги глътне до едно.
  • 43 Виви

    17 50 Отговор
    По добре Пеевски, отколкото Доган убиеца
    Народа още помни атентата и убитите невинни хора

    Коментиран от #90

  • 44 Кольо

    42 12 Отговор
    По-голямата част от написаното е вярно. Но да си зададем въпроса: щяхме ли да разберем за всичко това ако го нямаше Пеевски? В случая това е едната от положителните страни от появяването на Пеевски. Втората, е че той успя да разръчка тоя кошер от стършели и сбор от дебелоки личности наречен ДПС. Това ДПС няма нищо общо с нашите обикновени български турци и с техните наболели проблеми.
  • 45 ганю

    40 16 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Не е нужно дпс нито доган нито пеевски
    и бою не е нужен както и турски поток
    трябва български поток и договорки директно с Русия
    Браво Костадине
  • 46 ганю

    13 2 Отговор

    До коментар #40 от "Ванчо":

    след като управниците са гьотверени как мислиш?
  • 47 Относно решението на ВАС -

    32 3 Отговор

    До коментар #4 от "Поради каква":

    явно е взето по юридическите компетентности на "юрист" с купена диплома от ЮЗУ . Само един факт - посред нощ е подаден документ, който заявява намерение, без да изчерпва процедурата и по същество този факт не означава, че тя е осъществена. Пример - купувам си билет за самолет, но не се качвам , полетът закъснява с много, имам ли право на обезщетение?
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Болярин

    24 14 Отговор
    Аууу,... Илиян Василев не бил експерт само по енергийните въпроси, ами се ИЗВИСЯВА и като баш-анализатор ! Направо ток да те удари ...
    Закачи всички на въжето !!! Само харвардските измамници от ПП (Просто Позор!) заслужавали лаврови клонки !
    Опс - ти да видиш ...
  • 50 Колко ние Мъчно и тъжно

    19 1 Отговор
    За Доцент Трактора, за неговия Хамстер сега Яворчо дали ще успее да го замести!?Дали продължава да им работи Фабриката за Подслушване((те е наричаха Киберсигурност???? )
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Будна пчеличка

    24 7 Отговор

    До коментар #39 от "Защо ми триеш коментара":

    Не каза нищо зя Г-жа Лъжа!!Булгартабак и личния и семеен приятел Гергов,а Кирчо Д. И беше дясна ръка 4год.,кога тя се усети,че са мафия??Кога яде кюфтета и беше сладко....,а по-назадхда се върнем ли Техноимпекс и СдС...,когато фактите говорят и Боговете мълчат,а само глупаците защитават туловищата на Българската политика!Какъв Сергей и Мая говориш,като става въпрос за Вълка в овча кожа - Корнелия Нинова от Мизия!!

    Коментиран от #80, #82

  • 54 Скорпион

    20 3 Отговор
    9 грама оправят всичко
  • 55 Юри Стоичков

    41 3 Отговор

    До коментар #52 от "ЕЙ КЕЛЕМЕТА":

    Защо се коментира САМО имотното състояние на Доган?! Защо не се коментира имотното състояние на Пеевски? Нима неговите пари и имоти са чисти и изкарани с труд и пот?!
  • 56 Демократ

    34 4 Отговор
    Тия които хвалят Пеевски ще им кажа само едно. Рано или късно ще дойде и вашия ред. Ще останат само тези, които му се кланят. Всички други ще бъдат смазани. Събудете се докато е време, после няма кой да ви помогне.
  • 57 Даниел

    10 6 Отговор
    Охооо, агент "Сашо" пак са го активирали. Нещо ДС кликата стана много активна с наближаването на изборите.
  • 58 Ваня

    3 1 Отговор
    Не пише: Кой е автора?

    Коментиран от #73

  • 59 МДАМ

    14 3 Отговор
    Илиян Василев - бивш посланик и бивш експерт по енергийните въпроси, но изявен представител на групичката щатни полит-хаховци.
  • 60 Гост3

    21 2 Отговор

    До коментар #21 от "Мелина":

    Ти знаеш ли че БКП създадоха ДПС!
  • 61 Щехме за сме изненадани

    16 1 Отговор
    Ако Шишко беше се помолил Президента да го повози малко на ефката...
    А смее ли???!!!
  • 62 безпартиен

    27 0 Отговор
    Наивно е да си мислите че този пухкавия е такъв специалист който управлява това подобие на държава!Аз искам да знам КОИ са кадровиците предложили този,Б.Б., Сидеров, Костов,т.н. цар, Станишев,и който се сетите от "известните" ни политици!За да се постигне такова разсипване на промишленост и селско стопанство трябва да знаете КОЙ има полза!!!Или КОИ??
  • 63 Чечо

    16 2 Отговор
    По принцип демокро-демократичните признават закона само ако е в тяхна полза. Законността е само, ако те са най-отгоре и мачкат останалите. Всичко друго е овладяване, корупция, манипулация. Който й да е, дори да им е бил приятел. Ако са били от ДС като автора, не е вярно, че са били. Ако са крали, корупцията е в ГЕРБ, ако са пристъпили закона, другите лъжат. Дори от кумова срама не се извиняват или сменят някого. Те да прави винаги и до дупка
  • 64 Адът няма дъно

    7 0 Отговор
    Винаги има и по-лошо...
  • 65 Шукри

    11 3 Отговор

    До коментар #30 от "Турчин":

    Кучето Доган пие уиски за 630лв.Е всичко приключва.Вече да се радва на пърцуца.
  • 66 Продължавай

    2 2 Отговор
    Евала Саше, само мозък си!
  • 67 Сдсдддд

    20 0 Отговор
    Гласувайте всички на изборите
    Това е начина. Не стойте вкъщи.
  • 68 Иван...

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Аз пак да попитам:":

    Важно е кой пише протоколите.
  • 69 Гласувай

    24 2 Отговор
    Не оставяй друг да решава съдбата ти. Пълна мобилизация трябва на изборите,за да им разбъркаме сметките.
  • 70 Точен

    16 4 Отговор
    Като цяло съм съгласен с Илиян Василев, въпреки че съм антипод на неговия слугински евроатлантизъм. Пеевски е злокобното дъно на българската политика, не че Доган не носи отговорност, но нали знаете, че Зевс и олимпийците изяждат баща си. Ако пък Мъртън смята да използва Пеевски, за да осъществява американската политика в Българско, САЩ ще бъдят презряни у нас за поне 100 години.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 СИМО753

    9 3 Отговор
    ДА СА ПРОКЛЕТИ ЗА ВИНАГИ ВСИЧКИ ПАРТИИ МИЛИЦИОНЕРИ ПИЯНИЦИ ДЪРЖАВНА КРИМИНАЛНА НЕСИГУРНОСТ ДС И ВСИЧКИЯ ГЕНЕТИЧЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТПАДЪК ПРОКЛЕТИ ВЕЧНО ДА .СА В ПЪКЪЛА ДА ИДАТ И ДА ГОРЯТ В АДА
  • 73 Жени

    4 2 Отговор

    До коментар #58 от "Ваня":

    Илиян Василев (агент Сашо)
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 СТИГА С ТОЯ ПЕЕВСКИ

    8 1 Отговор
    СТИГА С ПЕЕВСКИ. НЕ Е БОГ. ЛЪЖАТ НИ КАКТО ПРЕЗ 1989 ГОДИНА ТА ДА НИ ИЗГРИЗАТ ГЛАВИТЕ И МОЗЪЦИТЕ. СЪЩОТО СТАВА СЪС НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ.
  • 76 ПРОСТО РУСНАЦИТЕ ОВЛАДЯВАТ

    4 11 Отговор
    С КАРАНИЦИТЕ И РАЗКРАЧЕНОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ МЕЖДУ РУСИЯ И ЕС НИЕ ТОТАЛНО ГУБИМ. ВСИЧКИ БИВШИ ПРОЗАПАДНИ СТРАНИ СА ДАЛЕЧ ПРЕД НАС.
  • 77 Българин

    10 0 Отговор
    ДоТтТ.дабтибсе връща в къщи,това което постига Германия в момента,а то е фалирали предприятия,пълни джамии,убийства,изнасилвания и недоволсва
  • 78 Панагюреца

    5 13 Отговор
    Като се унищожат БСП-Нинова ДС ,ГЕРБ -Борисов ДС ,ДПС -Доган ДС ще настъпи истинската демокрация в България а Пеевски е новото начало на демокрацията в България ,всички други са изчадия на старата комунистическа Държавна Сигорност които са верни КГБ и Москва ,напред Пеевски народа е зад теб.
  • 79 Казах аз

    2 5 Отговор
    От кога казвам, че ППДБ са единственото спасение, никой не ми вярваше, казваха ми евроджендър, предател сега - Пеевски взимал всичко, каква ще се прави. Ще взима, като никой не му пречи ще взима. Както каза Кирил Петков при Сашо Диков, Пеевски е на върха на скритата власт. ГЕРБ вече са всичко друго, но не и демократични, БСП и ДПС са създателите на тази скрита власт, Възраждане са същите като Атака - първо плюеха ГЕРБ, сега са приятели. Костя можеше и да бъде нещо, ама се продаде. ИТН ако не бяха можеше да имаме правителство и сега, ама се продадоха и бутнаха единственото правителство което можеше да държи Герб далеч от властта. Ама вече нямам надежда, те медиите са подкупени, ППДБ ги размазват отвсякъде. Вече се стопиха с над 50%. Алтернативната на ГЕРБ къде е сега? Няма такава, само една нищожна партия с има-няма 30 депутата.
  • 80 Ана

    4 2 Отговор

    До коментар #53 от "Будна пчеличка":

    От къде го измисли , че Гергов е личен приятел на Нинова , тя изгони толкова олигарси от БСП и те сега и врътнаха този преврат ! Сега ще видим с колко ще бият без нея !

    Коментиран от #81

  • 81 Будна пчеличка

    4 6 Отговор

    До коментар #80 от "Ана":

    Знаеш ли я тая приказка от шопите : Мижи,кат те лажем!!Без нея ще гонят Възраждане,а преди бяха на Светлинни години напред!Това е работата на Кури - Бсп треторазрядна партия да стане!!И го направи тая патка....,но сега ще си сърба попарата!Кой,каквото си е надробил това ще сърби!!И разбери нейните пироети са слаб театър,който тя се опита да открадне от Стефан Данаилов (лека да е пътя му при звездите)...,но г-жата не става слаба актриса и много лъже,за това няма нищо общо с Ламбо!Евтин театър за балъци с режисьор Кури това беше Бсп при Нинова!!

    Коментиран от #84

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Тумбаците

    3 0 Отговор
    Тумбаците така свършват,краят е наблизо...
  • 84 Еййй, а

    5 2 Отговор

    До коментар #81 от "Будна пчеличка":

    Ти със специална протекция ли се ползваш, че ако някой рече да ти посочи недостатъците и да изкаже противоположно мнение , в защита на истината, му изтриват коментара? Хората оценяват тебе и другите, които се опитваш да унижиш, да излъжеш, да изопачиш нещата. Предполагам, че познаваш цифрите на числата, за разлика от правописа и пунктуацията на българския език. Виж плюсовете и минусите за себе си и за тези, срещу които пишеш! Друго имаш ли да кажеш?
  • 85 Гост

    8 1 Отговор
    От двете злини,бай Ахмед е за предпочитане.
  • 86 Васил Петров

    2 4 Отговор
    Абсолютни глупости. Този Василев изби тъпомера с тази статия. Нинова и Доган-"жертви" на ВАС и ВКС!!?? БСП -"овладяна" от Пеевски??? Най тъпата поръчкова статия....
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Вай

    4 0 Отговор
    Отг.Как да се справи държавата,с една с...я?Не е една,а 240 плюс,още 240 000,РОДНИНИ,НАРЕДЕНИ,на ,, Коритото,Държавна Софра!!!
  • 89 Георги

    0 0 Отговор
    Фактие още по-голямо проклетие
  • 90 Панагюреца

    0 0 Отговор

    До коментар #43 от "Виви":

    До виви затова което намекваш за буново и други са дело комунистическата държавна сигурност и всичко друго са набедени невинни хора .