Last news in Fakti

6 Юли, 2014 15:49 900 0

Ники Михайлов си уреди трансфер в Русия

  • михайлов-
  • верона-
  • уфа-
  • трансфер

Бившият национален страж ще напусне Италия

Ники Михайлов си уреди трансфер в Русия - 1
Снимка: БТА
Дълбоката резерва на Верона Николай Михайлов е пред подпис с руския слабак Уфа, информира вестник "Меридиан мач". Спечелилият промоция за елита руски клуб смята да възобнови кариерата на Михайлов, който така и не успя да пробие в италианския футбол, губейки титулярното си място в националния отбор на България.

Начело на Уфа е бившият нападател на Русия Игор Коливанов. Пратеници на руския тим са дошли в София да преговарят с агента на Михайлов Лъчезар Танев, като двете страни са договорили контракт от един сезон, допълва изданието. Стражът и досегашният му тим Верона се разделят по взаимно съгласие, като така руснаците няма да плащат нищо на италианците.

През миналия сезон дебютантът в Премиерлигата завърши на четвърто място във втора руска дивизия, но изненадващо се справи с тима на Том Томск в баража и така за пръв път в историята си ще играе в руския футболен елит.

ФК Уфа е най-добрият футболен отбор на република Башкирия, като е основан само преди четири години. Очаква се в следващите дни Михайлов да започне подготовка с новия си тим. Уфа започва участието си в Премиерлигата с мачове срещу Кубан на Ивелин Попов и Амкар на Георги Пеев, Благой Георгиев и Захари Сираков, а в първото си домакинство приема Динамо Москва на Станислав Манолев.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА