Last news in Fakti

7 Юли, 2014 09:56 919 0

Трансферът на Стефан Велков във Фулъм се провали

  • славия-
  • фулъм-
  • стефан велков-
  • трансфер

Италиански мениджър е причината за проваления трансфер

Трансферът на Стефан Велков във Фулъм се провали - 1
Снимка: БТА/ AP

Младият талант на Славия Стефан Велков няма да играе във Фулъм. Това сподели президентът на „белите“ Венцеслав Стефанов пред „Меридиан Мач“, въпреки че преди няколко дни самият той обяви трансфера за сигурен. Причината е в италианския мениджър Юлисе Савини, който направи всичко възможно сделката да пропадне.

„Всичко беше наред и Велков се беше разбрал с Фулъм. Той отиде на „Крейвън Котидж“ по личното настояване на Феликс Магат. Тогава обаче са намеси Савини. Оказа се, че Велков има договор с него отпреди 3-4 години, който още не е изтекъл. Като разбрах за какъв човек става въпрос, веднага казах на Стефан да се връща“, разкри Стефанов.

„Трансфер няма да има. Искам младите български футболисти да разберат, че не е редно да подписват договори с разни мениджъри преди да са навършили 18 години. Това е една голяма тяхна грешка“, допълни президентът на Славия.

Стефан Велков вече е в лагера на „белите“ в Словения. Има голяма вероятност той да играе за българския национален отбор на европейското първенство до 19 години, което започва в Унгария на 19 юли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА