Last news in Fakti

7 Юли, 2014 16:28 822 0

Кроос: Взех решение къде ще играя

  • кроос-
  • бъдеще-
  • трансфер-
  • байерн мюнхен

Футболистът ще разкрие новия си отбор след 1 седмица

Кроос: Взех решение къде ще играя - 1
Снимка: БТА/АР
Полузащитникът на Байерн Мюнхен Тони Кроос призна, че вече е взел решение къде ще играе от новия сезон.

"Вече казах, че няма нищо официално. Последните новини просто не са верни. Първо искам да приключи световното първенство, ще разберете къде ще играя", обясни Кроос пред мюнхенския вестник "tZ".

"Ще разберете за решението ми от мен, а не от вестниците. Докато нищо не е станало официално, няма какво повече да се каже. До края на световното остава още една седмица. Думата "решение" не говори непременно за раздяла. Може да има и решение, при което да остана в Байерн. Взех решение, но няма да го съобщя сега. Повече няма какво да кажа по темата", добави халфът с усмивка.

Според няколко германски медии, сред които и авторитетният вестник "Абендцайтунг", Кроос ще напусне Байерн Мюнхен в посока Реал Мадрид. Треньорът на баварците Пеп Гуардиола е дал зелена светлина за трансфера, за да осигури по-голямо спокойствие в съблекалнята.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА