Last news in Fakti

8 Юли, 2014 11:43 1 141 0

Балъков: Логично е Германия да спечели

  • балъков-
  • германия-
  • бразилия-
  • мондиал 2014

Бразилия - Германия трябваше да е финалът, заяви легендата от САЩ 94'

Балъков: Логично е Германия да спечели - 1
Снимка: БТА/АР
Треньорът на Литекс Красимир Балъков смята, че Германия е в ролята на лек фаворит в днешния полуфинален сблъсък на световното първенство по футбол срещу Бразилия.

"Полуфиналът Бразилия - Германия е достоен за финал, на мен ми се искаше домакинът и машината да играят в последния мач и да решат шампиона", сподели Красимир Балъков, цитиран от вестник "Труд".

"Германците получиха много критики в началото на световното, а сега изглеждат най-стабилният полуфиналист. Ако има логика, трябва да продължат. Но във футбола логика няма и ни очаква много вълнуващ полуфинал. Отсъствието на Неймар и Тиаго Силва няма да отслаби, а само ще мотивира бразилците. Всеки от тях ще излезе още по-мобилизиран да се докаже."

"Кой ще се класира за финал, е въпрос колкото на спортно-технически умения, толкова и на психологическа устойчивост. А когато игровият потенциал на два отбора е сходен, решава психиката. И концентрацията", добави Балъков.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА