Last news in Fakti

9 Юли, 2014 10:23 2 014 1

Сколари: Най-лошият ден в живота ми

  • сколари-
  • бразилия-
  • германия-
  • давид луис-
  • мондиал 2014

Давид Луис през сълзи се извини на феновете

Сколари: Най-лошият ден в живота ми - 1
Снимки: БТА/ XINHUA

Селекционерът на бразилския национален отбор по футбол Луип Фелипе Сколари описа загубата от Германия с 1:7 като „най-лошият ден в живота“. Домакините на световната получиха звучен шамар от немците, който ще се помни дълго време.

„Най-лошият ден в живота ми. Молим за прошка и благодарим на феновете за тяхната подкрепа. Аз съм отговорен за катастрофалния резултат“, сподели Сколари след срещата, цитиран от Goal.com.

„Загубата е с катастрофални размери, това е най-тежката загуба в историята ни. Ще бъда запомнен като треньорът, загубил с 1:7, но бях наясно с риска при поемането на поста“, заяви още треньорът на „селесао“.

Една от звездите на тима пък Давид Луис през сълзи се извини на привържениците: „Аз просто исках да дам малко щастие на моя народ. На хората, които страдаха толкова много. За съжаление не успяхме да го направим. Извинявам се на всички бразилци“, заяви Луис пред Rede Globo.

„Не смятам, че загубата ще е петно върху нашата кариера. Футболът не е само един мач“, заяви Дани Алвеш пред SporTV.

Вратарят на Бразилия Жулио Сезар описа загубата като неочаквана. „След първото попадение просто блокирахме, никой не го очакваше. Честно, трудно е да се обясни. Няма как да обясниш необяснимото", каза стражът. Той се превърна в бразилският вратар, получил най-много голове в един мач. 

Днес ще стане ясен съперникът на Германия за финала в неделя. Аржентина и Холандия ще мерят сили в Сао Пауло. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Nikolay Tsonchev

    1 0 Отговор
    Добре де дойчовците ги надиграха но срамът е и техен не е спортсменско да унижиш така съперника и то домакин.След като вкараха 4 нищо не пречеше да върнат малко да проявят великодушие да направят спектакъл все пак това е спорт а не война спортиста също е и артист пред една милионна публика но явно те това не го умеят и това показва злобата им.
    Ще бъдат наказани от Аржентина на финала - искам да се повтори финала от 86 когато Буручага ги наказа накрая.
    Като цяло футболът им е скучен и гаден едно блъскане и мачкане никакъв спектакъл трябваше Алжир да ги приземи но ще видим !