Last news in Fakti

9 Юли, 2014 17:05 3 890 1

Разгромът на Бразилия донесе $ 46 000 на неизвестен късметлия

  • германия-
  • бразилия-
  • печалба

Той познал точния резултат от срещата

Победата на Германия над Бразилия със 7:1 може и да е донесла голяма мъка за бразилската нация, но за един късметлия е била връх на щастието.

След края на вчерашния полуфинал неизвестен късметлия разбуни интернет, след като публикува снимка на фиша си от залог за точен резултат, съобщи entertainment.ie. Той е играл комбинация, в която е предвидил, че Германия ще победи със 7:1 и, че Сами Кедира ще отбележи гол. Залогът му е бил в размер от $ 20, а печалбата е достигнала до $ 46 000. Всичко това се сбъдна и неизвестният късметлия е наблюдавал, вероятно най-вълнуващия мач в живота си.

Все още никой букмейкър не е потвърдил официално валидността на фиша. Ако той обаче е реален, това ще е една от най-големите печалби, дошли в следствие на залог за спортно събитие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 триста итридесети

    0 1 Отговор
    Колко ли пари ще му донесе това, че всички му четат лъжата на тоя?