Last news in Fakti

11 Юли, 2014 12:03 2 328 0

Неймар: Можеше да остана инвалид

  • неймар-
  • контузия-
  • бразилия

Той ще стиска палци за Аржентина на финала на Световното първенство

Неймар: Можеше да остана инвалид - 1
Снимка: БТА/AP

Бразилският нападател Неймар направи шокиращото признание, че е имало вероятност да остане парализиран, след грубото нарушение срещу него по време на четвъртфиналния мач на Бразилия срещу Колумбия, съобщи Би Би Си.

По време на срещата колумбийският футболист Хуан Зунига влезе с коляно в гърба на Неймар, спуквайки един от гръбначните му прешлени. Това извади нападателя от сметките на Бразилия за Световното първенство, а отборът му загуби катастрофално полуфинала на Мондиала от Германия с 1:7.

„Ако ударът беше с два сантиметра на горе, сега щях да съм в инвалидна количка. Не мразя Зунига. Не тая злоба в себе си. Не искам да кажа, че той е искал да ме нарани. Но за всеки, който гледа футбол ще разбере, че това нарушение не беше нормално.“

Неймар призна през сълзи, че Зунига му се е обадил, за да му се извини личност. Той заяви, че на финала на Световното първенство ще стиска палци за Аржентина, основно заради своите съотборници от Барселона Меси и Масчерано.

„Меси спечели почти всичко и смятам, че заслужава да стане световен шампион. Той ми е съотборник и приятел.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА