Last news in Fakti

14 Юли, 2014 13:51 882 0

Фетел: Продължавам да се боря за титлата

  • ferrari-
  • red bull-
  • mercedes-
  • фетел-
  • хамилтън-
  • титла

Ще е глупаво ако се откажем, обяви германецът

Фетел: Продължавам да се боря за титлата - 1
Снимка: БТА/АР
Четирикратният световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел все още не губи надежда за нова титла, въпреки сериозното си изоставане от лидерите. Mercedes доминира от началото на сезона и Люис Хамилтън и Нико Росберг водят здрава битка помежду си. Фетел изостава на 95 точки от върха, но все още трябва да се разпределят 275 точки, включително и 50-те за победа в Абу Даби, когато постигнатия резултат ще бъде удвоен. 

„Математически погледнато продължаваме да имаме шансове за първото място, така че би било глупаво ако кажем, че сме извън борбата. Наистина от гледна точка на реализма Mercedes може да постига двойни победи навсякъде, но ние искаме да ги настигнем и да започнем да ги побеждаваме и то много скоро” заяви германецът. 

„В кариерата си никога не съм се замислял на такъв етап от сезона за класирането, а просто се стремя във всяко следващо състезание да се представя максимално добре. Наистина разликата е голяма и няма как бързо да бъде стопена, но основната цел остава да прогресираме и да се справяме по-добре” добави той. 

Лидерът на Ferrari Фернандо Алонсо, който има 17 точки повече от Фетел, вече обяви, че единствената интрига е кой измежду Хамилтън и Росберг ще спечели титлата, но все пак Red Bull изглежда в доста по-добра форма от Ferrari, което дава някакви надежди на Себ и Даниел Рикардо.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА