24 Юли, 2014 20:03 559 0

Инсиние: Можем да спечелим скудетото!

  • лоренцо инсиние-
  • наполи-
  • скудето-
  • серия а

Наполи ще се опита да се представи по-добре от предишния сезон

Инсиние: Можем да спечелим скудетото! - 1
Снимка: БТА/ AP

Нападателят на Наполи Лоренцо Инсиние заяви, че отборът му може да спечели титлата в Италия и да зарадва своите фенове. През миналия сезон неаполитанците финишираха на трето място в крайното класиране, но според 23-годишния италиански национал скудетото е постижима цел през новия сезон.

„Смятам, че спечелването на титлата в Италия е възможно. Също така искаме да се представим добре и в Шампионската лига“, заяви Инсиние, цитиран от Football-Italia.net

През изминалия сезон нападателят изигра 36 мача с екипа на Наполи, но реализира едва три гола.

„Рано е да се каже дали сме по-добри от миналия сезон, но определено имаме различен начин на мислене. Моите лични цели са да отбележа колкото е възможно повече голове и да зарадвам феновете на тима“, каза още Инсиние.

„Убеден съм, че новите играчи в отбора ще ни помогнат да подобрим играта си. През изминалия сезон се борихме с Ювентус и Рома, но не смятам, че сега ще е така“, допълни италианският нападател.

На 6 август Наполи ще изиграе приятелска среща с Барселона, а на 23 август ще премери сили с Ювентус за Суперкупата на Италия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА