Last news in Fakti

28 Юли, 2014 11:59 839 0

Сити размаза Милан за едно полувреме

  • манчестър сити-
  • йоветич-
  • милан-
  • контрола

Англичаните победиха с 5:1

Сити размаза Милан за едно полувреме - 1
Снимка: БТА/АР
Английският шампион Манчестър Сити разби на пух и прах Милан с 5:1 в контролна среща, която се игра на стадион "Хайнц Фийлд" в Питсбърг. "Гражданите" имаха пълно превъзходство над противника и дори резултатът можеше да бъде по-внушителен в тяхна полза.
 
Мачът бе от програмата "Интернешънъл Чемпиънс Къп", а Сити успя да реши всичко в него и да убие интригата само за едно полувреме. 
 
При първата ситуация в срещата Милан можеше да открие резултата, но ударът с глава на Алекс премина покрай вратата, а след това обаче Сити не допусна грешка и поведе. Стеван Йоветич се разписа в 11-ата минута, след като бе изведен на скорост в наказателното поле и с удар в обратния ъгъл матира противниковия страж.
 
Две минути след това Рами подари топката на Синклеър при едно центриране, който от близка дистанция не допусна грешка и удвои аванса на "Гражданите". Зукулини можеше да направи преднината на Сити класическа, но малко по-късно пропусна сам срещу вратаря.
 
В 23-ата минута обаче Навас успя да отбележи трети гол след страхотно попадение с воле. Иеначо реализира четвъртото попадение за Сити само три минути след това. Той получи топката пред пеналта и между няколко бранители пред него успя да насочи кълбото във вратата.
 
Милан върна едно попадение в 41-ата минута, когато Алекс свали топката с глава, като тя достигна до Мунтари, който от близка дистанция не сгреши.
 
Крайното 5:1 оформи Йоветич в 58-ата минута, след като черногорецът получи добър пас, след което елиминира противников бранител и със силен удар от няколко метра не сгреши.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА