Last news in Fakti

1 Август, 2014 11:30 852 1

Ботев продава звездите си до дни

  • ботев-
  • звездите си-
  • хамза-
  • доре-
  • продава

Доре и Хамза ще напуснат пловдивския клуб

Ботев продава звездите си до дни - 1
Снимка: БТА

До няколко дни Ботев (Пловдив) ще финализира продажбите на нападателите си Юнес Хамза и Феребори Доре, признаха от клуба.

Очаква се това да стане най-късно във вторник. Интерес към двамата проявяват отбори от Румъния, Турция и Казахстан, пише "Тема спорт".

В момента „канарчетата“ не могат да им плащат високите заплати и правят всичко възможно да ги продадат и да попълнят клубната каса със свежи пари.

Най-вероятно неделният домакински мач с Черно море ще се окаже последен за Хамза с жълто-черния екип, докато Доре вече си взе довиждане с пАловдивчани и чака трансфер.

Днес в 11:30 часа Велислав Вуцов ще даде пресконференция, а ръководството отново ще постави видеостена на базата в Коматево, за да може феновете да гледат мача.

Както е известно, Ботев е наказан с мач без публика. Така бе и срещу Локомотив (София) в първия кръг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър

    0 0 Отговор
    Те па едни звезди :)