2 Август, 2014 12:30 1 101 0

Борим се за голям форум по художествена гимнастика

  • раева-
  • голям форум-
  • художествена гимнастика
Борим се за голям форум по художествена гимнастика - 1
Снимка: БТА

Председателят на БФХГ Илиана Раева обяви, че България ще подаде документи за кандидатстване на Европейското първенство по художествена гимнастика през 2018 година.

Раева говори за предстоящата Световна купа "Дънди уърлд къп", която ще се проведе в зала "Арена Армеец" в София на 9 и 10 август, информира БГНЕС.

Ще бъде направен трети опит за кандидатстване на Световно или Европейско първенство, но на този етап всички погледи са насочени към предстоящото събитие, което е в края на другата седмица.

"Не се притесняваме, че точно в този момент голяма част от софиянци ще почиват по морето и на други места. Мисля, че ще има доста фенове в залата, които ще искат да видят "златните момичета" на България.

Нямахме проблеми да намерим спонсори. Благодаря на всички спонсори", обяви Раева, като мнението й бе подкрепено и от заместник-председателят на федерацията Мария Петрова.

Раева добави още, че организацията за Световната купа в София е отлична и, че тя и колегите й са се постарали да спазват всички европейски стандарти и че зрителите ще останат очаровани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА