Last news in Fakti

4 Август, 2014 11:58 909 0

Шеф в ЦСКА: Венци Стефанов е циркаджия

  • цска-
  • славия-
  • тодоров-
  • стефанов

Александър Тодоров се нахвърли на боса на Славия

Шеф в ЦСКА: Венци Стефанов е циркаджия - 1
Снимка: БТА
Изпълнителния директор на ЦСКА Александър Тодоров направи любопитно изказване след равенството 2:2 със Славия в среща от 3-ия кръг на "А" група. Както е известно, армейците на два пъти повеждаха в резултата, но позволяваха на белите да им изравняват и в крайна сметка си поделиха по точка.

"Трудно е, когато Стойчо Младенов го няма на тъчлинията. Явно няма кой да викне по играчите. Равенството донякъде е закономерно. Никога не сме казвали, че ще взимаме защитника Тончи Кукоч. Имаме предложение да го вземем, но още не сме решили".

"Познавам Венци Стефанов от 20 години и знам, че циркаджийството му е в кръвта. Ние нищо не сме казали преди мача. Имаше реплики единствено от Венци Стефанов към ръководството на ЦСКА, което не му прави чест".

"Зрителите имаше какво да видят на мача, но имаше твърде много грешки от спортно-техническо естество и в двата отбора", заяви Тодоров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА