Last news in Fakti

7 Август, 2014 12:00 733 2

Испанци с интерес към Ники Михайлов

  • николай михайлов-
  • тенерифе-
  • бонуси

От Тенерифе са направили конкретно предложение на българина

Испанци с интерес към Ники Михайлов - 1
Снимка: БТА

Втородивизионният испански Тенерифе има интерес към вратаря на националния отбор Николай Михайлов. Синът на шефа на БФС се е разбрал с италианския Верона да разтрогне договора си, ако успее да се намери отбор. Турският Коняспор също се интересува от услугите на бившия страж на Твенте, пише "7 дни спорт".

От Тенерифе са направили конкретно предложение до Михайлов. Той не е харесал предложената му заплата, но проектът на испанския тим му е допаднал. През миналия сезон тимът от Канарските острови завърши 11-и в Сегунда дивисион, но за предстоящия шампионат клубът има по-сериозно намерение – атакуване на място в Примера дивисион.

Вратарят е поставил своите условия пред Тенерифе, а испанците са разкрили своите възможности. Николай Михайлов може да намали своите претенции, но при условие, че в договора му залегнат определени бонуси. Очаква се развитие около трансфера в следващите две седмици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Emiliyn Kirilov

    1 0 Отговор
    Не стига,че в Италия изтърка пейката ,ами чак имал и претенции --мамин ЛИГЛЬО
  • 2 любител

    0 0 Отговор
    хаха точно така, тоя е нищо повече от мамин лигльо, не знам защо въобще е в новините?