Last news in Fakti

12 Август, 2014 19:45 705 0

Пянич: Оставам в Рома, за да спечеля скудетото

  • рома-
  • миралем пянич-
  • скудето

Рома ще се опита да спре хегемонията на Ювентус, който спечели три поредни титли на Апенините

Пянич: Оставам в Рома, за да спечеля скудетото - 1
Снимка: БТА/ AP

Полузащитникът на Рома Миралем Пянич заяви, че иска да остане в клуба, за да спечели титлата на Италия. Националът на Босна и Херцеговина призна, че е имал оферти от други клубове, но е предпочел да остане в Рима.

„Имах много оферти, включително в последните месеци, но реших да остана в Рома, за да спечеля скудетото”, сподели 24-годишният играч пред Sport.ba.

„Оставам и заради треньора Руди Гарсия, с когото имам прекрасни взаимоотношения и който има същата визия за играта като мен”, заяви Пянич. Той коментира и шансовете на „вълците” в турнира Шампионската лига, в който ще участвам от есента:

„Шампионската лига? Нека първо видим жребия – ние сме в четвърта урна и няма да е лесно”, каза още босненецът.

Сезонът в Серия „А” започва в края на този месец. В първия кръг „джалоросите” приемат Фиорентина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА