19 Август, 2014 18:15 610 0

Суарес: Барселона е детската ми мечта

  • барселона-
  • луис суарес-
  • мечта

Луис Суарес заяви, че е потърсил професионална помощ в опит да се справи с проблемите си

Суарес: Барселона е детската ми мечта - 1
Снимка: БТА/ AP

Нападателят на Барселона Луис Суарес призна, че да играе в тима от Каталуния е била детската му мечта.

Уругваецът се присъедини към испанския тим това лято за сумата от 88 милиона евро. Суарес, който днес официално бе представен пред журналисти, благодари на клуба за оказаното доверие и сподели, че няма търпение да започне да бележи голове.

„Сбъдна се детската ми мечта. Нямам търпение да се насладя на престоя ми тук. Не смятах, че някога ще осъществя детската си мечта и затова не мислих много, когато ми се отвори възможност да подпиша с Барса”, сподели нападателят.

Луис Суарес заяви, че е потърсил професионална помощ в опит да се справи с дисциплинарните си проблеми на терена. Той бе наказан от ФИФА заради захапването на Джорджо Киелини по време на двубоя от световното първенство между Уругвай и Италия.

„Повече няма да хапя, обещавам. Психологът ми ме посъветва да изляза с позиция и да се извиня. Така и направих, а сега искам да се съсредоточа изцяло върху футбола”, заяви 27-годишният футболист.

Вчера Суарес направи своя дебют с екипа на Барселона по време на приятелската среща срещу Леон, спечелена с 6:0 от каталунците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА