Last news in Fakti

30 Август, 2014 13:08 706 0

Ван Гаал: Можем да станем шампиони

  • луис ван гаал-
  • манчестър юнайтед-
  • шампиони

Юнайтед все още няма победа в официален мач от началото на сезона

Ван Гаал: Можем да станем шампиони - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал вярва, че тимът му може да спечели титлата във Висшата лига на Англия още през този сезон.

Холандецът пое кормилото на тима това лято с големи надежди и очаквания, но „червените дяволи” спечелиха само една точка от първите два кръга на първенството, а освен това отпаднаха изненадващо от третодивизионния Милтън Кийнс Донс за Купата на лигата.

„Можем да станем шампиони на Англия още през тази година. Може да звучи смешно, но в бившите ми отбори също съм започвал по подобен начин и знам какво е”, сподели Луис ван Гаал, цитиран от Goal.com.

„Не смятам, че моята философия не работи в Юнайтед. Вярвам, че в края всички ще са щастливи, че съм бил тук”, заяви още Ван Гаал.

Днес в 14:45 часа „червените дяволи” гостуват на новака Бърнли в търсене на първа победа от началото на сезона. „Мачът ще бъде труден. Стадионът не е голям и ще има фантастична атмосфера”, каза треньорът на Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА