Last news in Fakti

31 Август, 2014 22:49 896 0

Юноша донесе на Барса измъчена победа срещу Виляреал

  • баселона-
  • виляреал-
  • ла лига

Сандро Рамирес донесе победата на Барса

Юноша донесе на Барса измъчена победа срещу Виляреал - 1
Снимка: БТА/AP

Барселона спечели гостуването си на Виляреал след измъчена победа с 0:1 в мач от 2-ия кръг от Ла Лига.

Футболистите на Барса започнаха по-добре мача, като още в 4-та минута Меси отправи силен удар от дъгата на наказателното поле, попаднал в ръцете на вратаря Асенхо. В 15-та минута Пердо Родригес отправи силен удар, избит от Асенхо. Виляреал отвърна в 23-та минута, когато Виктор Руис получи прекрасно центриране, но не уцели вратата от около 3 метра. В 28-та минута Меси стреля от пряк-свободен удар, който след рикошет удари гредата. Домакините отвърнаха с опасен удар на Черишев, минал на метри покрай вратата на Браво.

Второто полувреме започна с натиск на Виляреал. В 50-та минута Матийо изчисти лошо едно центриране и за малко да си вкара автогол, удряйки гредата на Браво. В 66-та минута Меси отново отправи силен удар от пряк-свободен удар, спасен от Асенхо. В 70-та  минута Неймар пропусна да се разпише от около 10 метра. Домакините отвърнаха в 73-та минута, когато Пина нацели гредата на Барса. Последва нова греда на Меси, който я уцели с шут от 10 метра. В 82-та минута отново той нахлу в наказателното поле на Виляреал и с прецизен пас намери дебютантът и юноша на Барселона Сандро, който вкара за 0:1. Домакините отвърнаха като попарени, след като Джовани дос Сантос удари гредата на Клаудио Браво. В 87-та минута Винето пропусна да изравни от около 7 метра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА