14 Септември, 2014 18:14 1 657 0

Козмин Моци разкри как е спасил дузпите срещу Стяуа

  • козмин моци-
  • дузпи-
  • лудогорец

Той не е имал никаква представа какво да прави

Козмин Моци разкри как е спасил дузпите срещу Стяуа - 1
Снимка: БТА

Защитникът на Лудогорец Козмин Моци разкри, че не е имал представа какво прави, докато е спасявал дузпите в мача със Стяуа.

В плейофа за влизане в Шампионската лига румънецът трябваше да застане на вратата на българския тим, тъй като точно в последната минута на продълженията Владислав Стоянов получи червен картон. Моци спаси две дузпи и изпрати тима си в групите на най-силния европейски клубен турнир. Пред британския „Дейли Телеграф“ той разкрива:

„Честно казано тогава въобще не знаех какво върша или правя. Улових дузпите с късмет. Нямах представа къде да се хвърлям и какво да правя. Хубавото е и че играчите на Стяуа не знаеха какво да очакват от мен. Сигурно са разучавали играта на нашия вратар и са били подготвени за него, но за мен не са имали никаква представа.

Затова преди дузпите аз бях спокоен, а цялото напрежение беше върху тях. Казах си: „Ако хвана дузпите ще бъде нещо невероятно, а ако не го направя ще бъде нещо напълно очаквано.“ В Англия отиваме да си играем нашия футбол – красив и с много подавания. Никой не очакваше, че ще влезем в групите, но ние го направихме. Сега никой не очаква да ги прескочим, но във футбола всичко е възможно.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА