Last news in Fakti

18 Септември, 2014 16:36 750 0

Ивайло Стоянов ще свири дербито между Лудогорец и Литекс

  • лудогорец-
  • ивайло стоянов-
  • съдийски назначения-
  • а група-
  • литекс

Съдия на столичното дерби между ЦСКА и Локомотив ще бъде Цветан Кръстев

Ивайло Стоянов ще свири дербито между Лудогорец и Литекс - 1
Снимка: БТА

Ивайло Стоянов ще ръководи дербито от деветия кръг на българската „А” група между тимовете на Лудогорец и Литекс. Двата тима ще мерят сили в неделя на стадиона в Разград. Помощници на Стоянов ще са Крум Стоилов и Валентин Добрев, докато четвърти рефер ще е Емил Вангелов.

Българските шампиони са на четвърта позиция във временното класиране с актив от 15 спечелени точки. Ловчанлии пък са втори с 16 – с една по-малко от лидера ЦСКА. През пролетта двата състава изиграха серия от двубои помежду си, които доведоха до взаимни обвинения. И от Лудогорец, и от Литекс имаха претенции към съдийството, като двата клуба дори си размениха декларации с твърдения кой влияе на реферите.

В друг интересен мач от кръга ЦСКА ще гони задължителна победа срещу намиращия се в добра форма Локомотив (София), за да запази първото си място. Мачът е в събота от 19:00 часа на „Българска армия”, като главен съдия ще е Цветан Кръстев. Негови помощници ще са Димитър Димитров и Цанко Симеонов, обявиха от Съдийската комисия към Българския футболен съюз.

Стефан Павлов ще свири мача между Локомотив (Пловдив) и Берое, а негови помощници ще са Станимир Илков и Георги Ковачев. Срещата между Хасково и Левски е поверена на Радан Мирянов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА