Last news in Fakti

25 Септември, 2014 11:29 790 0

Испански съгледвачи идват за Безяк

  • лудогорец-
  • безяк-
  • скаути-
  • реал мадрид

Гледат словенеца срещу Реал (Мадрид)

Испански съгледвачи идват за Безяк - 1
Снимка: БТА/АР
Пратеници на отбор от Примера дивисион ще дойдат на мача на Лудогорец срещу 10-кратния европейски шампион Реал (Мадрид). Целта им е да наблюдават централния нападател Роман Безяк, който направи фурор през миналия сезон в Лига Европа, пише „24 часа“.
 
Цената на Безяк е около 3 милиона евро. Той може да бъде продаден, ако Лудогорец не се класира за Лига Европа напролет, което минава през третото място в групата от Шампионската лига. Оптимизмът за това обаче нарасна след добрата игра срещу Ливърпул на "Анфийлд".
 
Най-голямата цел на Лудогорец през зимата е да се отърве от финландеца Теро Мантула. През лятото той беше близо до трансфер в Панатинайкос, но цената му от 500 000 евро спря преговорите.
 
Вратарят Милан Борян също бави отговора си дали ще остане след декември, докогато е ангажиментът му с тима от Разград. Агентът на стража вече търси отбор в Англия, който да го вземе. От решението на Борян зависи оставането на Иван Чворович в Разград.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА