Last news in Fakti

27 Септември, 2014 12:31 775 0

Литекс търси заместник на Баривиера

  • литекс-
  • вратар-
  • баривиера

Бразилецът допусна много лесни голове в последно време

Литекс търси заместник на Баривиера - 1
Снимка: БТА

Спортно-техническият щаб на Литекс спешно търси нов вратар, който да подпише с „оранжевите" през зимата. „Меридиан Мач" научи, че от десетина дни ръководителите на ловешкия клуб са задействали своите връзки, за да докарат качествен вратар.

Треньорът на „оранжевите" Красимир Балъков е бесен от слабата форма на своя титулярен страж Винисиус Баривиера, а чашата е преляла в мача с Пирин (Бл) за Купата.

Както е известно, бразилецът допусна смешна грешка в добавеното време на срещата, когато подари топката на играч на домакините, след което го събори в наказателното поле. Дузпата бе реализирана от Влади Златинов, който прати мача в продължения.

Че Винисиус е в слаба форма, се видя и преди няколко дни, когато Лудогорец му вкара 4 гола в дербито, играно в Разград. Красимир Балъков вече е готов със заместник на бразилеца поне до края на годината.

Това е младежкият национал Александър Конов. Той вече игра в „А" група през този сезон, като не допусна гол в мача срещу Хасково (2:0) от 8-ия кръг.

През миналия сезон Конов бе под наем във втородивизионния Добруджа, където Светослав Тодоров му гласува доверие и бе много доволен от неговите изяви.

Както е известно, Винисиус Баривиера се завърна в Ловеч през лятото. През първия си престой той игра на високо ниво и имаше своя принос за титлата на България през 2011 г.

След това обаче кариерата му тръгна надолу и той игра за Атлетико Паранензе в Серия „Б" на Бразилия и Вила Нова в Серия „С".

В същото време наставникът на тима Красимир Балъков сам опита да опровергае тези твърдения за спешното търсене на нов вратар в интервю за Спортал.бг. "Няма нищо вярно в тези публикации. Литекс има достатъчно вратари и не търсим нов човек за този пост", лаконичен бе Краси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА