Last news in Fakti

15 Октомври, 2014 12:07 528 0

Алегри: Не е вярно, че италианският футбол не струва

  • ювентус-
  • масимилиано алегри-
  • италиански футбол

Алегри заяви, че всички в Италия са срещу Ювентус

Алегри: Не е вярно, че италианският футбол не струва - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри отрече твърденията, че италианският футбол е в спад и не е толкова привлекателен като останалите първенства.

Според 47-годишния наставник на „бианконерите“ хората се вторачват в лошите аспекти на калчото, вместо да изведат на преден план позитивите.

„В Италия показват лошите неща. Всички казват „италианският футбол не струва“, но никой не прави нещо, за да промени това. Проблемът е в това, че всички коментират определени ситуации, а не мачовете като цяло“, сподели Алегри, цитиран от Goal.com.

В последния кръг на Серия „А“ Ювентус победи Рома с 3:2, но двубоят предизвика огромен скандал на Апенините заради трите отсъдени дузпи от главния съдия Джанлука Роки.

„Решеният на рефера Роки бяха на фокус, защото играха Ювентус и Рома. В Италия има 50 милиона футболни феновете. 12 подкрепят Ювентус, останалите са от Милан, Интер, Рома и останалите. Но всички са срещу Ювентус“, завърши треньора на италианските шампиони.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА