Last news in Fakti

5 Декември, 2014 19:05 1 029 0

Коза прекъсна мач в Гърция (ВИДЕО)

  • коза-
  • гърция-
  • мач-
  • забавно видео-
  • прекъсване

Животното необезпокоявано обиколи терена, гледайки мача отблизо

Футболен мач от регионалната лига на Гърция, игран на остров Крит, бе прекъсван на няколко пъти. Причината? Упорита коза влезе на игрището, предизвиквайки смут и смях у привържениците по трибуните.

Козата се разходи по терена, преди да заеме позиция точно пред единия вратар. След няколко неуспешни опита от негова страна, в залавянето на четирикракия фен се включиха двама от треньорите.

С общи усилия животното бе изведено извън терена и играта бе подновена. Но не за дълго. След няколко минути козичката отново прескочи загражденията и се изправи пред единия от вратарите, предизвиквайки всеобщ смях сред публиката.

След като се оказа, че животното няма намерение да си тръгне, а играчи, треньори и съдии не могат да се справят с упоритата коза, един от зрителите се намеси.

Вижте забавното видео:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА