Last news in Fakti

6 Декември, 2014 21:31 788 0

10 от Рома достигнаха до геройско равенство срещу Сасуоло

  • рома-
  • сасуоло-
  • италия

Двата отбора направиха резултат от 2:2

10 от Рома достигнаха до геройско равенство срещу Сасуоло - 1
Снимка: БТА/AP

Рома достигна до равенството от 2:2 в домакинския си мач срещу Сасуоло от 14-тия кръг на Серия А.

Срещата започна отлично за гостите, които поведоха в 15-та минута. Тогава Мбива върна топката към вратаря Де Санктис. Той обаче се засуети твърде много при нейното изчистване и беше блокиран от Дзадза, който с шпагат отбеляза за 0:1 в полза на Сасуоло. В 18-та минута Мисроли отпрати великолепен дълъг пас, който намери Дзадза и за нападателят не беше проблем да отбележи за 2:0.

Нещата продължиха да се развиват зле за Рома и през второто полувреме. В 58-та минута „римските вълци“ останаха с човек по-малко, след като Де Роси получи втори жълт картон. В 78-та минута Върсайлко игра с ръка в наказателното поле на Сасуоло и съдията отсъди дузпа, която бе реализирана от Ляич за 1:2. Рома достигна до изравняването в последния възможен момент. В 93-та минута  Флоренци проби през дясното крило и изведе пред празна врата отново Ляич, който вкара за 2:2.

След това равенство Рома пропусна да доближи Ювентус на върха на Серия А, след като вчера „бианконерите“ направиха нулево равенство срещу Фиорентина. „Римските вълци“ са втори с актив от 32 точки, на 3 зад Юве, докато Сасуоло са 9-ти с актив от 19.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА