Last news in Fakti

20 Декември, 2014 16:23 1 529 0

Лечков: На Петев и Бербатов може да им трябва преводач

  • йордан лечков-
  • димитър бербатов-
  • ивайло петев

Той подкрепя завръщането на нападателя в националния отбор

Лечков: На Петев и Бербатов може да им трябва преводач - 1
Снимка: БТА

„На Ивайло Петев и Димитър Бербатов може да им трябва преводач по време на преговорите за неговото завръщане  в националния отбор.“, заяви пред „Меридиан мач“ вицепрезидентът на БФС и отговорник за националните отбори Йордан Лечков.

„Изцяло подкрепям Ивайло Петев за неговото решение. Няма как да съм против. Но нали знаете какво стана, когато Лотар Матеус и Любо Пенев говориха с Бербатов? Той им каза, че не иска да се връща заради мен. Аз нямам нищо против него. Бербатов е вторият най-добър футболист след Стоичков. Дали сме пълна свобода на Ивайло. Той сам решава кого да вика и кого не.“

Лечков говори и за съмненията си, че някои футболисти от националния отбор са бойкотирали европейската квалификация на България срещу Малта, завършила при резултат от 1:1.

„Ако се разбере кои точно са футболистите, които са бойкотирали мача с Малта, според мен те не трябва повече да бъдат викани в националния отбор. Аз мисля, че имаше бойкот. Нямам доказателства, но това не ми пречи да имам собствено мнение"
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА