23 Декември, 2014 16:11 720 0

Алберт Попов на върха в Банско

  • алберт попов-
  • ски-
  • банско

Второто място остана за Георги Нушев

Българският национал в алпийските ски Алберт Попов спечели днешния слалом от календара на ФИС, който се проведе в Банско.

В състезанието участие взеха 45 скиори от 11 държави. Попов финишира с време от 1:30, 23 мин. Второто място остана за Георги Нушев, който изостана с 44 стотни от победителя. Трети финишира за Мартон Кекеши от Унгария, който изостана с 3.13 секунди.

Това е втора победа за Попов в Банско, който през вчерашния ден спечели и първия слалом от програмата на ФИС в курорта. В надпреварата участваха 55 състезателя от 12 страни.

Победата в слалома при жените извоюва Дария Краевска от Полша с време от 1:40.40 минута.  Втората позиция остана за София Рали от Гърция, а третата за българката Даниела Елинова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА