Last news in Fakti

24 Декември, 2014 16:00 890 0

Манчестър Сити пожела Манджукич

  • манджукич-
  • атлетико мадрид-
  • манчестър сити-
  • трансфер

Гражданите вадят 25 милиона паунда за стрелеца на Атлетико Мадрид

Манчестър Сити пожела Манджукич - 1
Снимка: БТА/АР
Манчестър Сити се прицели с нападателя на Атлетико Мадрид Марио Манджукич и ще се опита да го привлече през януарския трансферен прозорец, пише "Дейли Стар". В момента английският шампион има изключително сериозни кадрови проблеми, тъй като Един Джеко, Кун Агуеро и Стеван Йоветич са с контузии и тимът практически няма здрав нападател.
 
Първоначално Пелегрини искаше да вземе Папис Сисе от Нюкасъл и е смятал, че може да го прибере в състава си за сравнително приемлива цена, но е бил зашеметен, когато от "Свраките" са му казали, че ще го продадат за не по-малко от 35 милиона паунда.
 
Манджукич пък би бил доста по-добър и евтин вариант. От Сити са готови да извадят 25 милиона паунда за хърватския стрелец на Атлетико.
 
"Проблемът в атаката трябва да бъде решен възможно най-скоро и Марио Манджукич е голямата цел пред отбора", призна източник, близък до Сити.
 
Нападателят има 6 попадения в Примера дивисион от началото на сезона и заедно с Антоан Гризман са голмайстори на тима си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА