Last news in Fakti

25 Декември, 2014 13:50 1 123 0

Кубан пред разпад, Ивелин Попов може да премине в Анжи

  • кубан краснодар-
  • анжи-
  • ивелин попов-
  • разпад

Заради финансовата криза в Кубан Ивелин Попов може да заиграе за Анжи

Кубан пред разпад, Ивелин Попов може да премине в Анжи - 1
Снимка: БТА

Руският Кубан (Краснодар) е пред разпад. Отборът, в който играе българският национал Ивелин Попов, е в тежка финансова криза и може да прекрати съществуването си през лятото.

„Клубът няма пари. Към месец юни-юли Кубан ще спре да съществува. Футболистите ще отидат в Анжи, както и треньора на тима Леонид Кучук”, пише руското издание „Интерфакс”.

Според информациите в руските медии, целта е двата клуба да бъдат обединени под името на тима от Махачкала, като този от Краснодар да бъде закрит.

Сделката за съвместния проект вече била договорена от бившия главен акционер в Кубан Олег Мъкъртчан и собственика на Анжи Сюлейман Керимов.

За да се осъществи този план, Анжи трябва да спечели промоция във Висшата лига на Русия. В момента тимът е на първо място във втора дивизия на местния футбол. Кубан пък е на осмо място в елита.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА