Last news in Fakti

28 Декември, 2014 19:28 12 916 14

Нокаутът срещу Кобрата - най-добър за 2014-та

  • кличко-
  • нокаут-
  • калсация-
  • пулев

Битката в Хамбург попадна в Топ 8 на най-добрите мачове

Нокаутът срещу Кобрата - най-добър за 2014-та - 1
Снимка: БТА/АР
Мощният удар на Владимир Кличко, който събори Кубрат Пулев в петия рунд на срещата помежду им, бе избран за Нокаут на годината в класация на американската телевизия ESPN. След тежкия удар на украинеца Кобрата не успя да се изправи и двубоя бе спечелен от Кличко. Срещата бе на 16 ноември в Хамбург.
 
Боят между Кличко и Пулев намери място и в „Топ 8“ на най-добрите мачове през 2014 година. Битката попадна в класацията на телевизионния канал HBO.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    ЯК ТУПАНИК СКЪСА ГО
  • 2 рацер

    0 0 Отговор
    голяма тупалка за класацията си е
  • 3 Иван Господинов

    0 0 Отговор
    Продължаваме напред !
  • 4 Атанас

    0 0 Отговор
    Обаче видехте ли "кобрата" колко смирен и сърдечен стана след този "мач" . Некакси Кличко му изтри целта цигания и надменност :-)) Добрият спортист требе и да е добър човек ! Ако ходиш по чалга клубове и се занимаваш с келеши- край. Същото съсипва и българските футболисти !
  • 5 Автокъща Данчо

    0 0 Отговор
    Както казваше героят на Краси Радков КИРО - РОКИ : И КАТО МИ СА ОТКРИ.....
  • 6 ицо

    0 1 Отговор
    Az ponykoga se 4udy kolko sa tapi balgarite be radvaitise na tova koe to e postignal vie i tolkova nemojete sas sigornost a opluvate xorata ako ima revan6 sas sigornost 6te e po dobar a vsepak e balgarin vie predavate svoyta darjava i xora a posle iskate ot darjavata to nestava se sas iskane 4eta vi glupostite nikoga ne otgovarym no neznae te koga da se sprate

    Коментиран от #9

  • 7 Фо

    0 0 Отговор
    Бе дип че нащо момче нещо се стъписа.. Ако е само туй. Щот как си го джасна в началото, можеше нокаута на Кличко от Пулев да е номер едно в прословутата класация!
  • 8 скар фейс

    0 0 Отговор
    Много му знаеше устата, допинги, мафия... не, че няма истина в това, но да тръгнеш по този начин към победата, не е решение. Както и да е. Урока си е урок.
  • 9 Пепи

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "ицо":

    Такава ни е държавата - 1во след 9ти 44 се настроиха едни хора срещу други - еднитe (простолюдието) шпионираха какво правят другите и в замяна получаваха добри заплати и ръководни постове.
    После след 89 започнаха да ни контролират баш-простаците (мутрички). Кои българи да харесваме, от 60 г назад се издигат само простаците, тоест наобратно както става в една нормална цивилизована държава. Мен ако ме питаш вече не ме интересува как съм, по ме интересува да са зле тези които имат просташки вид - да страдат, да мрат и т.н. Та така разсъждават ПО-ГОЛЯМАТА част от съвремените българи !!
  • 10 Фо

    0 1 Отговор
    Веднъж някъде вече го писах! От 6 милионна Майка България, в която половината са пенсионери, от оставащите 3 милиона близо един милион деца и хора в неактивна спортна възраст, остават два милиона население. Мачкаме ги на бой, на шах, жените ни по нежните женствени спортове, децата ни ги мачкат на олимпиади по кво се сетите, на тенис честичко се случва... За два три милиона население активно, това е по-вече от добре! С малко по добри условия за спорт многомилионни нации и до сега да ни гледат номера на фланелката, както това се случваше до не отдавна. И то във всеки спорт!!!! Много кораво племе сме! Сигурно щото има много прости хора в него. Но как некой е казал- прост народ, слаба държава! Кой не, верва да се огледа! Пулев е мъжко момче!!! И съм сигурен че плюят некви льохмани, къде носа не могат да си изчоплят без чужда помощ! Има термини, класифициращи такива вредни елементи! По народно му ли да ги нарека или по ,,европейски,,?????
  • 11 ЛУД ЛЕР

    0 0 Отговор
    НАЙ ПОСЛЕ В НЕЩО ДА Е ДОБЪР ГОЛИЯ ОХЛЮВ
  • 12 змея

    0 1 Отговор
    Истината според мен,е че Кубрат нещо не беше във форма.изглеждаже слаб и не толкова як,ако не бяха отложили мача вероятно щеше да нокаутира Кличко.Кубрат е побеждавал супер силни противници щеше да се справи и с Кличко.Той си ни е гордост и е срамота да се пишат глупости за един от най-великите бг боксьори.

    Коментиран от #13

  • 13 танашиба танахака

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "змея":

    само че удар с лакът в гърлото не беше честен.и аз се гордея че е БЪЛГАРИН а разните разбирачи нека си плюят
  • 14 Аз

    0 0 Отговор
    На мен ми се струва, че Пулев малко подрани с тази среща. Единственото му предимство че е по-млад не донесе много дивиденти. Трябваше да е по-добре физически, да е по-бърз и т.н.
    Но срещата приличаше като удар с товарният влак. Никакви шансове.