Last news in Fakti

30 Декември, 2014 16:59 980 0

Левски няма желание да взима играчи от Ботев

  • левски-
  • ботев пловдив-
  • стаховяк-
  • иршак

Адам Стаховяк и Томаш Иршак не са желани на Герена

Левски няма желание да взима играчи от Ботев - 1
Снимка: БТА
Левски няма интерес към Адам Стаховяк и Томаш Иршак от Ботев Пловдив. Това обявиха от "Герена" пред "Меридиан мач", след като напоследък се появиха спекулации по темата. "Сините" искаха вратаря на Ботев по време на лятната пауза, но той отказа да премине в Левски. Полякът направи това по доста некоректен начин, припомня изданието.

Той първо обеща да премине на "Герена", когато в Ботев бяха ударени от тежка криза, но след това се покри и дори не си вдигаше телефона при повиквания от "сините". Колкото до Томаш Иршак, той преди е влизал в плановете на Левски, но към днешна дата привличането му не е на дневен ред.

Халфът на Левски Мирослав Иванов пък е отклонил оферта от последния в класирането Хасково. Шуменския Деко вече може да се счита за свободен агент. Договорът му с тима от "Герена" изтича утре и той няма да бъде подновен. Треньорът на Хасково Емил Велев отлично познава качествата на 33-годишния полузащитник от съвместния им престой при "сините" между 2005 и 2009 година.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА