Last news in Fakti

30 Декември, 2014 18:58 1 267 1

Флорентино Перес: Бейл е недосегаем

  • бейл-
  • перес-
  • реал мадрид-
  • манчестър юнайтед-
  • оферта

Президентът на Реал Мадрид е категоричен, че няма шанс отборът да се раздели с уелсеца

Флорентино Перес: Бейл е недосегаем - 1
Снимка: БТА/АР
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес категорично отхвърли възможността тимът да се раздели с Гарет Бейл. Напоследък се заговори, че Манчестър Юнайтед готви мегаоферта за уелсеца, който пък от своя страна нямал нищо против да премине при Червените дяволи и да се завърне на Острова. Босът на Белите от Мадрид обаче побърза да охлади надеждите на феновете на английския тим. 

„Не сме получавали нито една оферта от Манчестър Юнайтед или от друг клуб за Гарет Бейл. Дори и да получим не бихме я разгледали независимо за каква сума става въпрос” заяви Перес. 

Според вестник „Марка” бившият играч на Тотнъм остава изключителна важна част от проекта на Реал и няма абсолютно никаква причина клубът да се разделя с него, още повече, че Бейл играе отлично до момента. 

Дори през миналия сезон, когато имаше проблеми с контузии, той се отчете с 22 гола като бе с основен принос за спечелването на Кралската купа и Шампионската лига. През настоящата кампания вече се е разписал 11 пъти, така че спокойно може да надмине постижението си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дрънди

    0 0 Отговор