Last news in Fakti

31 Декември, 2014 10:39 851 0

Брюж вади 1 млн. за Тони Силва

  • тони силва-
  • брюж-
  • цска

Футболистът е сред основните играчи на ЦСКА

Брюж вади 1 млн. за Тони Силва - 1
Снимка: cska.bg

Отборът на белгийския гранд Брюж е отправил оферта от 1 млн. евро за футболиста на ЦСКА Тони Силва.

Според „Меридиан мач“ в офисите на „червените“ вече e пристигнала официална оферта за португалеца. Той е бил наблюдаван от скаути на Брюж и се е харесал на наставника на тима Мишел Прюдом.
Към момента белгийският отбор се развива по нова стратегия, опитвайки се да привлича млади и обещаващи таланти от целия свят, които впоследствие продава за сериозни пари. Брюж прави много силен сезон, като оглавява белгийското първенство и се класира за елиминационната фаза в турнира Лига Европа.

Тони Силва пристигна на стадион „Българска армия“ през миналата година и в момента е един от основните футболисти в тима на Стойчо Младенов. През сезона в А група до този  момент той се е отчел с 4 гола и 1 асистенция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА