31 Декември, 2014 20:01 2 666 1

Роналдо обяви своята единайсеторка на най-добрите за всички времена

  • роналдо-
  • велики-
  • единайсеторка

В нея не присъства името на Кристиано Роналдо, но го има това на Лионел Меси

Роналдо обяви своята единайсеторка на най-добрите за всички времена - 1
Снимка: Уикипедия

Легендата на бразилския футбол Роналдо обяви своята единайсеторка на най-добрите футболисти по  постове за всички времена, съобщи „Дейли Мейл“.

Интересното е, че Феноменът не включил сред своите избраници португалецът Кристиано Роналдо, за който напоследък твърди, че е най-добрият футболист в света. За сметка на това вътре е аржентинецът Лионел Меси.

Иначе бразилецът е подредил отбора си във формацията 3-4-3. За вратар той е избрал легендата на  испанския футбол и Атлетико Билбао Хосе Ирибар. В защитната линия е заложил на двукратния световен шампион и бивш капитан на Бразилия Кафу, легендата на Милан и Италия Паоло Малдини и идолът на всички фенове на Байерн Мюнхен и германския футбол Франц Бекенбауер.

В халфовата линия попада настоящият плеймейкър на Барселона и световен шампион с испания Шави Ернандес. Пред него са аржентинският гений Диего Марадона, титанът на Холандия и Аякс Йохан Кройф и френската легенда Зинедин Зидан.

Тримата нападатели, на които бразилецът се е спрял са вечната легенда на Реал Мадрид Алфредо Ди Стефано, „кралят на футбола“ Пеле и четирикратният носител на „Златната топка“ Лионел Меси.

Единайсеторката на всички времена на Роналдо:

Ирибар, Кафу, Бекенбауер, Малдини, Шаби, Кройф, Зидан, Марадона, Меси, Ди Стефано, Пеле.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пепи

    0 0 Отговор
    Охх...от начало си помислих че и Камата ще намери място, което би ми дошло в повечко !! След целото шампанско и десертчета щях да се изповръщам зловещо.