Last news in Fakti

1 Януари, 2015 17:00 737 0

Манчестър Юнайтед не преодоля коравия Стоук Сити

  • манчестър юнайтед-
  • стоук сити-
  • англия

Двата отбора направиха равенство от 1:1

Манчестър Юнайтед не преодоля коравия Стоук Сити - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Манчестър Юнайтед направи равенство от 1:1 при гостуването си на Стоук Сити в мач от 20-ия кръг на Английската висша лига.

Срещата започна по страхотен начин за домакините, които поведоха в резултата още в 3-та минута. Тогава Крауч отклони с глава едно центриране от корнер, след което топката беше засечена от Шоукрос за 1:0. В 19-та минута Диуф се възползва от грешка на Евънс, но ударът му беше неточен и не съумя да удвои резултата.  Все пак футболистите на Манчестър Юнайтед стигнаха до равенството в 26-та минута. Тогава Рууни центрира от корнер, Карик отклони с глава, намирайки Фалкао, който с точен шут отбеляза за 1:1.

Второто полувреме стартира равностойно, като играчите на Стоук имаха претенция за дузпа, след като в 64-та минута Смолинг спря с ръка удар на Крауч. Реферът обаче не отсъди наказателен удар. В 67-та минута техничен шут на Ван Перси мина на сантиметри от гредата на Бегович.  Домакините отвърнаха с удар с глава на Крауч, който срещна гредата на Де Хея.

След този резултат Манчестър Юнайтед остава на трето място в класирането на английския шампионат с актив от 37 точки. Стоук Сити пък събраха 26 точки и се намират на 10-та позиция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА