Last news in Fakti

5 Януари, 2015 14:33 711 0

От Ювентус готови да платят 20 млн. за Снайдер

  • ювентус-
  • галатасарай-
  • уесли снайдер

Агентът на холандеца твърди, че той е щастлив в Галатасарай

От Ювентус готови да платят 20 млн. за Снайдер - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на италианския Ювентус е готов да плати 20 млн. евро за правата на холандския плеймейкър на Галатасарай Уесли Снайдер, съобщи „Дейли Мейл“.

Шампионите на Италия в момента търсят варианти за засилване на халфовата линия на своя отбор и Снайдер е тяхната основна цел. 30-годишният холандец има сериозен опит в Серия А, където прекара 3 сезона в Интер. Той беше основен фактор в триумфа на италианския колос в Шампионската лига през 2010 г.

Холандецът направи силно впечатление на Световното първенство по футбол в Бразилия и в различни периоди интерес към него имаха английски клубове като Манчестър Юнайтед и Саутхямптън.  Пред турската телевизия  Bugun TV, обаче неговият агент  заяви, че Снайдер е щастлив в Истанбул и иска да остане в Галатасарай.

„От ръководството на Галатасарай ме увериха, че държат на Снайдер и искат той да остане в отбора. Уесли обича Галатасарай и неговите фенове. Той и неговата съпруга искат да останат в Истанбул.  Ако в Ювентус искат да го привлекат ще трябва да се разберат с ръководството на клуба и ще трябва да платят освобождаващата клауза в неговия договор, която е на стойност 20 млн. евро.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА