Last news in Fakti

6 Януари, 2015 13:20 837 0

И Марадона подкрепи Нойер за Златната топка

  • марадона-
  • нойер-
  • меси-
  • роналдо-
  • златна топка

Меси и Роналдо си почиваха, констатира Дон Диего

И Марадона подкрепи Нойер за Златната топка - 1
Снимка: БТА/АР
Световният шампион от 1986 година Диего Армандо Марадона също подкрепи Мануел Нойер в борбата за Златната топка. По-рано днес това стори и бившия ас на Милан Андрий Шевченко, който не скри възхищението си към германския страж на Байерн Мюнхен.

"Кой е моят фаворит за Златната топка? Нито Меси, нито Роналдо. Моят фаворит е Нойер", сподели Марадона пред кубинското радио Хавана Куба.

"Тази година Роналдо и Меси си почиваха", заяви в типичния си стил Диего Марадона, който пристигна в Куба за регистрирането на спортната емисия на венецуелската телевизия Телесур.

Коментарът на Марадона до голяма степен е изненадващ, като се има предвид, че той работеше с Меси в националния отбор на Аржентина в периода 2008-2010 година. Освен това Меси беше с голяма заслуга и за достигането на гаучосите до финала на Мондиал 2014.

 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА