Last news in Fakti

9 Януари, 2015 11:00 715 0

Дуото на Гришо претърпя поражение

  • григор-
  • двойки-
  • бризбейн

То все пак достигна до 1/2-финала в Бризбейн

Дуото на Гришо претърпя поражение - 1
Снимка: БТА/АР

Тандемът на Григор Димитров и 18-годишният австралиец Танаси Кокинакис претърпя поражение на полуфиналите на турнира в Бризбейн и напуска надпреварата.

Дуото на българина бе надиграно след 3:6, 3:6 от отбора на Александър Долгополов и Кей Нишикори за по-малко от час.

Димитров и представителят на домакините допуснаха общо три пробива в срещата срещу нито един спечелен.

Все пак трябва да отчетем и, че това бе втори мач за Димитров през днешния ден. По-рано най-добрият роден тенисист се класира за полуфиналите на сингъл след категоричен успех над словашкия левичар Мартин Клижан с 6:3, 6:4.

За представянето си при дуетите в Бризбън Григор Димитров ще получи 6920 долара от наградния фонд и 90 точки за световната ранглиста на двойки, в която ще се изкачи с над 30 позиции до около №140.


Сега хасковлията очаква победителя от срещата между водача в основната схема и носител на рекордните 17 титли от Големия шлем Роджър Федерер и участващия с "уайлд кард" австралиец Джеймс Дъкуърт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА