Last news in Fakti

9 Януари, 2015 15:54 1 581 0

Шарапова на финал в Бризбейн

  • мария шарапова-
  • тенис-
  • бризбейн-
  • елина свитолина-
  • ана иванович

Шарапова и Иванович са финалистките в женския турнир в Бризбейн

Шарапова на финал в Бризбейн - 1
Снимка: БТА/ AP

Мария Шарапова се класира за финала на турнира по тенис в австралийския град Бризбейн. Рускинята елиминира без особени затруднения украинката Елина Свитолина с 6:1, 6:3.

27-годишната Шарапова стигна до финала само с девет загубени гейма в трите си мача. Водачката в основната схема победи Свитолина за 85 минути, след като реализира пет от 11-те си възможности за пробив и загуби само веднъж подаването си.

На финала половинката на Григор Димитров ще се изправи срещу Ана Иванович. В първия полуфинал сръбкинята победи американката Варвара Лепченко със 7:6(2), 6:4.

И за двете това ще бъде първи финал в австралийския град. Освен това едва за втори път в историята на турнира в мача за титлата ще играят двете най-високо поставени тенисистки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА