Last news in Fakti

14 Януари, 2015 16:05 1 037 0

Томов: Ще съдим Карачанаков!

  • томов-
  • карачанаков-
  • мениджъри-
  • съд

Всички знаем какво се случва с футболистите, които напускат ЦСКА, заяви Лупи

Томов: Ще съдим Карачанаков! - 1
Снимка: БТА
Александър Томов коментира бягството на Антон Карачанаков от ЦСКА. Силният човек на "Армията" хвърли вината за случилото се на мениджъра на играча - Лъчезар Танев.
 
"Съжалявам за Антон Карачанаков. Прегрешението към играча е на неговите мениджъри. Не е имало оферта за Антон - нито от 50, нито от 100 хиляди евро. Явно мениджърите имат планове за футболиста, искат да го пласират като свободен агент. Ако беше останал в ЦСКА, щеше да се развие, щеше да играе основна роля. Щеше да си вдигне цената", коментира Томов. 
 
"Оценката е, че те могат да му намерят клуб. Ако той е първостепенен, аз ще бъда първият, който ще кажа "аферим" и ще преглътна", добави шефът на ЦСКА.
 
"Имам добро отношение към Карачанаков. Той бе почтен и заяви, че напуска, защото иска да играе повече. Ако има отбор, особено в Испания, му пожелавам успех. Ще заведем дело срещу състезателя, пък каквото съдът реши. Задължение на ръководството на ЦСКА е да защитава интересите на клуба", каза още Томов.
 
"Нямаше техническа възможност да му платим по време на празниците", обясни шефът. 
 
"Всички знаем какво се случва с футболистите, които напускат ЦСКА. Визирам Бадема, Косоко и Менди. Първите двама са без отбори. А само преди няколко месеца търсеха повече пари", завърши Томов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА