24 Януари, 2015 13:28 799 0

Болтън се отказва от Аймен Белаид

  • белаид-
  • левски-
  • болтън-
  • проби

Защитникът ще се присъедини към лагера на Сините

Болтън се отказва от Аймен Белаид - 1
Снимка: БТА
Аймен Белаид най-вероятно няма да успее да си уреди трансфер в Болтън, след като се присъедини към лагера на "сините" в Анталия. Както е известно, защитникът беше на проби в английския клуб и се очакваше още вчера да подпише договор, но това едва ли ще стане. Белаид дори днес може да вземе участие в контролата на "сините" срещу шампиона на Азербайджан Карабах. Двубоят е с начален час 17.30.

Иначе ръководството на Левски можеше да получи добра финансова инжекция. Спортният директор на "сините" Георги Иванов-Гонзо очакваше да прибере за правата на Белаид около 500 000 лева. Бившият тим на Мартин Петров е във второто ниво на местното първенство и заема петнадесето място в шампионата.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА