Last news in Fakti

26 Януари, 2015 13:00 571 1

Валенсия препречи пътя на Севиля

  • валенсия-
  • севиля-
  • примера

Прилепите едни гърди напред в битката за място в Шампионската лига

Валенсия препречи пътя на Севиля - 1
Снимка: БТА/AP

Валенсия победи Севиля с 3:1 в зрелищен мач на "Местайя" от 20-ия кръг на Примера дивисион и измести съперника си от 4-ото място в класирането, което дава право на участие в Шампионската лига.

Резултатът беше открит в 18-ата минута, когато Даниел Парехо се разписа от дузпа. В 32-ата той оформи своя дубъл. Валенсия не успя да се оттегли на почивката с комфортна преднина. В 37-ата минута Карлос Бака намали от дузпа, а малко по-късно гостите получиха право да изпълнят още една. Този път обаче ударът на Бака беше отразен от стража на "прилепите".

През втората част Валенсия успя да вкара трети гол, който реши изхода от срещата. Отбеляза го Хави Фуего в 56-а минута.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 speca

    0 0 Отговор
    Снимката е стара - Матийо е играч на Барса този сезон...толкова ли нямате една актуална снимка на отбора?