Last news in Fakti

29 Януари, 2015 12:04 1 573 0

Опашка от английски отбори за подписа на Бербатов

  • димитър бербатов-
  • монако-
  • евертън

От Монако готови да отдадат нападателя под наем

Опашка от английски отбори за подписа на Бербатов - 1
Снимка: БТА/AP

Няколко отбора от Английската висша лига искат да привлекат българския нападател Димитър Бербатов.

Според „Дейли Мейл“ Евертън, Куинс Парк Рейнджърс, Кристъл Палас и Хъл Сити проявяват сериозен интерес към българина, който в момента е основен нападател на френския Монако. Бербатов е водещият голмайстор на „монегаските“ с 6 гола през сезона. Неговият договор обаче изтича в края на сезона и не е ясно дали ще бъде подновен.

Към момента изглежда, че от Монако планират да дадат Бербатов под наем, като най-близо до него е КПР. Счита се и че семейството на футболиста е заинтересувано от завръщане в Лондон. От френският клуб очакват да приберат поне 1 млн. паунда от наема на футболиста.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА