10 Февруари, 2015 13:27 992 0

Готвят Зидан за треньор на Реал Мадрид

  • мичел-
  • зидан-
  • реал мадрид-
  • треньор

Това заяви бившият играч на Белия балет Мичел

Готвят Зидан за треньор на Реал Мадрид - 1
Снимка: БТА/АР
Френската легенда Зинедин Зидан ще води Реал Мадрид след време, убеден е бившият играч на столичани Мичел. Самият той е считан от мнозина като сериозен кандидат за поста, след като натрупа опит начело на Севиля и Олимпиакос, но според него шансовете му са доста малки. 

„Няма да бъда следващия кандидат. Тук не става въпрос, че не съм квалифициран или че не искам. Това обаче не зависи нито от мен, нито от резултатите. Аз просто смятам, че Реал готви Зидан да бъде техният треньор след време” заяви Мичел пред „Елит Спорт”. 

Французинът изкара миналия сезон като помощник на Карло Анчелоти, а през този води Б-отбора на Кралския клуб, за да трупа опит. Иначе според Мичел Карло Анчелоти е идеален за поста в момента. 

„Той е перфектният човек за позицията. Не иска да бъде център на внимание и умее много добре да държи съблекалнята. Работил е успешно при президенти като Берлускони и Абрамович и знае много добре какво трябва да прави”. 

Относно своето уволнение от Олимпиакос, Мичел коментира: „Това бе решение взето от плезидента и собственика и не ми остава нищо друго, освен да го приема. Разочарован съм, че не успях да довърша работата си, защото смятам, че се справих добре през последните 2 години. Трябва обаче да се съобразя с желанието на босовете”.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА