Last news in Fakti

10 Февруари, 2015 18:18 1 193 0

Манчестър Сити иска Диего Симеоне

  • диего симеоне-
  • манчестър сити-
  • атлетико мадрид

Треньорът на Атлетико Мадрид е фаворит за заместник на Мануел Пелегрини на чело на гражданите

Манчестър Сити иска Диего Симеоне - 1
Снимка: БТА/AP

Ръководството на  Манчестър Сити вече е започнало сериозно да проучва възможността, за това Диего Симеоне да застане на чело на клуба, съобщи „Дейли Мейл“.

Аржентинецът вече е едно от най-големите имена в треньорската професия, след като през миналата година успя да изведе Атлетико Мадрид до шампионската титла в Испания и финал на Шампионската лига. Той изглежда и като фаворит за треньорския пост на „гражданите“, при положение, че сегашният им мениджър Мануел Пелегрини бъде освободен от своя пост.

Чилиецът успя да спечели титлата на Англия през миналия сезон, но през тази отборът на Манчестър Сити се представя не особено уверено, най-вече през последния месец. В зависимост от това дали отборът ще успее да спечели отново титлата в Англия или да триумфира в Шампионската лига, Пелегрини ще загуби или ще запази поста си.

Все още обаче не е сигурно и това, дали Симеоне ще е склонен да напусне Атлетико Мадирд. Освен това към него сериозен интерес проявява и отбора на Пари Сен Жармен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА