Last news in Fakti

11 Февруари, 2015 12:05 1 684 0

Кубрат Пулев продължава със „Зауерланд“, но с нов треньор

  • кубрат пулев-
  • кобрата-
  • бокс-
  • треньор-
  • зауерланд-
  • ули вегнер

Основната цел на Пулев е отново да спечели претендентско място за световната титла

Кубрат Пулев продължава със „Зауерланд“, но с нов треньор - 1
Снимка: БТА/ AP

Кубрат Пулев обяви, че е преподписал с немските промоутъри „Зауерланд“. Кобрата обаче има нов треньор – българският боксьор ще работи с Ули Вегнер, който е тренирал много именити шампиони.

Освен това Пулев обяви и амбициите си за бъдещето – основната му цел ще е отново да спечели правото да бъде претендент номер 1 за световната титла. По всяка вероятност поясът, който ще бъде атакуван отново, ще бъде във версия Международна боксова федерация (IBF).

„Кубрат Пулев ще продължи да работи с досегашната си мениджърска компания „Зауерланд“. Треньор на Кобрата ще е дългогодишният немски специалист Ули Вегнер, който е тренирал много именити шампиони. До скоро той работеше със световният шампион в полутежка категория Марко Хук. В момента тренира Артур Абрахам -световен шампион в супер средна категория“, се казва в съобщение, публикувано на официалната страница на Кубрат Пулев във Facebook.

„Основната цел е Пулев отново да спечели правото да бъде претендент №1 за световната титла. По всяка вероятност поясът, който ще бъде атакуван отново, ще бъде във версия Международна боксова федерация (IBF)”, се казва още в съобщението.

„Кубрат остава един от най-добрите боксьори в тежка категория в света. Мачът срещу Кличко може би дойде малко рано само след 20 професионални двубоя. Загубата от шампиона е огромен опит за Пулев и съм убеден, че ще се върне по-силен от всякога. Очаквам скоро да получи втори шанс да се бие за световната титла и този път да я спечели", заяви шефът на компанията Кале Зауерланд. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА