Last news in Fakti

13 Февруари, 2015 11:28 800 0

Скоулс: Манчестър Юнайтед е жалък!

  • манчестър юнайтед-
  • скоулс-
  • ван гаал-
  • рууни

Играчите не рискуват, ван Гаал не намира мястото на Руни, смята англичанинът

Скоулс: Манчестър Юнайтед е жалък! - 1
Снимка: БТА/АР
Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс разкритикува играта на отбора и в частност мениджъра Луис ван Гаал.

"Не ми доставя удоволствие да го кажа, но в момента ми е трудно да изпитам наслада, гледайки отбора на Луис ван Гаал", започна Скоулси пред вестник "Индипендънт".

"Те победиха Бърнли в сряда, но съперникът беше този, който беше по-добър през първото полувреме. На моменти играта на Юнайтед беше направо жалка. За да победиш съперника, ти трябва да атакуваш. А това означава да поемаш риск. Твърде малко футболисти от настоящия състав го правят."

"Когато бях халф на Юнайтед, аз трябваше да подавам топката напред. да, нещата не винаги се получаваха. Не винаги моят пас означаваше голове положение за нападателите. Зависеше от тях да стигнат до топката и да вкарат. Дали беше лесно? Изобщо! Но ние играехме за Юнайтед. Което означаваше, че няма как да бъде лесно. От сегашния отбор Анхел Ди Мария предприема рискови отигравания повече от всеки друг, а за негово съжаление нещата не проработиха. Той често губи топката."

"Ван Перси и Фалкао на моменти изглеждат като непознати на терена, докато Уейн Руни е върнат назад, за да ги снабдява с пасове. Уейн може да играе навсякъде. Той играе с желание и в повечето случаи ще се представи 7 от 10."

"Срещу Бърнли завърши мача като дефанзивен полузащитник. В други случаи отиваше по дясното крило, за да търси нападателите, или да смени посоката на топката. Но ако ван Гаал мисли, че Руни не е по-добра опция за нападението от другите двама, значи има проблем", добави Скоулс.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА