Last news in Fakti

17 Февруари, 2015 15:44 996 0

Пакиао е готов за историческия мач с Мейуедър

  • бокс-
  • мани пакиао-
  • флойд мейуедър-
  • мач-
  • бой

Преговорите за най-дългоочакваната среща в професионалния бокс са почти приключени

Пакиао е готов за историческия мач с Мейуедър - 1
Снимка: БТА/АР

Филипинецът Мани Пакиао призна, че двубоят му с най-скъпоплатения професионален боксьор в света – Флойд Мейуедър е много близо.  Мачът, който феновете на бокса чакат с огромно нетърпение от няколко години насам е уреден от страна на Пакиао, който подписа договор за срещата. Така той се съгласи да се подложи на допинг-тест и направи  доста интересно изказване, в което заяви, че е готов дори и на облог, при който ще плати 5 млн. долара неустойка, ако пробата му за забранени стимуланти бъде положителна.

От друга стана обаче се очаква подписът и на непобедения досега в кариерата си Флойд Мейуедър, който отрече да знае за договор от страна на филипинеца. Американецът добави в интервю, че всичко до момента са само слухове, но много се надява скоро всичко да се реализира и да се стигне до така очакваната среща.

По данни на ESPN мачът би трябвало да се състои на 2 май в Лас Вегас, като общо приходите за двамата боксьори ще възлязат на над 250 млн. долара. 37-годишният Мейуедър и 36-годишният Пакиао са считани за двамата най-добри професионални боксьори на своето поколение. Филипинецът има 57 победи от 62 мача, 38 от които с нокаут, докато американецът е със стопроцентов актив от победи – 47 от 47, завършвайки 26 от тях с нокаут.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА